mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Verificaţi-mi Task Manager pentru mine plz:)

Reply

Thread Tools
Old 8 iulie 2008, 08:22
Grupul de donator

Default Verificaţi-mi Task Manager pentru mine plz:)

Hi everyone din nou

PC-ul meu este activ un deget mic lent, astfel ar putea cineva să aruncăm o privire asupra task conducãtor º i-mi et-mă, dacă nu există ceva care rulează că nu este nevoie să sau, poate, eney lucruri suspecte de funcţionare
I-am pus lucrurile o rundă de cerc, nu am nici ceea ce acolo pentru
etc Cener TCP Messenger şi rundell32.exe
iv mai văzut aceste trebuie să înainte de a fost adăugată o săptămână în urmă am instalat g unitate vigoare de la data poate thats ce sunt?

print screen aici>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

multumesc pentru ajutor eney

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 8 iulie 2008, 08:29
Grupul de donator

IV, care tocmai sa încheiat Cener messenger TCP şi se pare a coem din managerul de gust cînd i tern pe bara de partea mea thats de ferestre, astfel că una:)
rundell32.exe este de drivere grafice setare este prezenta în condiţii de siguranţă pentru a Chirighiţă off?

Old 8 iulie 2008, 09:40
Moderator Group

Încercarea de a da seama ce este întâmplă prin examinarea în Task Manager este destul de imposibil. Un log Hijackthis ar fi mult mai grăitoare.

Old 8 iulie 2008, 18:00
Grupul de donator

Totul în task manager dvs. arată bine şi rău a spus ca o Hijackthis ar fi mult mai eficiente.
rundll32.exe este un proces care execută DLL şi locuri de bibliotecile lor în memorie,
astfel încât acestea să poată fi folosite mai eficient de către aplicaţii.
rundll32.exe nu ar trebui să fi dezactivat, necesare pentru aplicaţii esenţiale pentru a funcţiona corect.

alg.exe este un proces care aparţine la Microsoft sistem de operare Windows. Este un proces de bază pentru Microsoft Windows partajarea conexiunii la Internet şi a conexiunii la Internet paravan de protecţie. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

svchost.exe este un proces de sistem care fac parte din Sistemul de operare Microsoft Windows, care mânerele procesele de executat de la DLL-uri. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

spoolsv.exe Microsoft Windows este un sistem de executabil, care se ocupă de procesul de imprimare. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

wscntfy.exe este o parte din Microsoft Windows sistemului de securitate şi ieşiri statutul actual de securitate ale computerului. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

smss.exe este un proces care este o parte din Microsoft Windows sistem de operare. Este numit Session Manager subsistemului şi este responsabil pentru manipularea sesiuni de pe sistemul dumneavoastră. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

avgamsvr.exe este o parte a Grisoft Internet Security Suite şi este esenţială pentru funcţionarea sigură şi în condiţii de siguranţă a computerului. Protejează împotriva viruşilor, spywares, viermi şi troieni. Acest program este important pentru stabile şi sigure de funcţionare a computerului şi nu ar trebui să fie încheiată.

Cele mai multe dintre acestea sunt înregistrate ca o vulnerabilitate backdoor e asa ar trebui să deturneze un fel falsurilor de la reali în cazul în care există
şi dacă orice pop mai sus acest site ar trebui să contribuie

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9 iulie 2008, 04:46
Grupul de donator

kanoakavirus Vă mulţumim pentru că:) i va face o bunã jack de acest jog şi să obţină BK să vă mulţumesc:)

Old 9 iulie 2008, 06:05
Moderator Group

Task Manager nu este utilizarea de mult ca toată lumea a spus, HJT este mult mai util.

Dacă doriţi să ştiţi ce de fapt, procesele sunt faci, aveţi posibilitatea să încercaţi să descărcaţi Process Explorer

Este mult mai util decât Task Manager.

Dacă faceţi clic pe Vedere şi apoi Show Lower Pane şi apoi atunci du-te la Vedere din nou şi faceţi clic pe Lower Pane View şi selectaţi DLL-uri puteţi vedea ce DLL-uri svchost.exe se execută de fapt, care poate fi utilă atunci când vei ajunge bombardat cu vreo 10 svchost.exe.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):