menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Skontrolujte, či môj úlohu manažér pre mne plz:)

Reply

Thread Tools
Old 8 júla 2008, 08:22
Darcu Skupina

Default Skontrolujte, či môj úlohu manažér pre mne plz:)

ahoj všetci opäť

Na mojom počítači mám trochu pomalší, takže mohol niekto pozrieť cez moje dielo riaditeľ a et ma na nič, ak existuje niečo beží, že nie je potreba ani možná ENEY podozrivé veci beží
Mám dať kruhu Veci, ktoré nemám žiadnu, čo tam
ASO Cener TCP posol a rundell32.exe
iv týchto predtým nikdy nevidel, musia byť z pridanej týždňom já mať nainštalovaný g platnosť možná cesta, pretože to je to, čo sú zač?

print screen tu>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

vďaka za pomoc ENEY

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 8 júla 2008, 08:29
Darcu Skupina

iv práve skončil Cener TCP posol, a zdá sa, že v chuti COEM manažér keď ja zákruta na mojej okná bočné lišty, takže to je to, že jedna:)
rundell32.exe je grafické ovládače nastavenie je to bezpečné zákruta off?

Old 8 júla 2008, 09:40
Moderátor skupiny

Snažia sa prísť na to Čo sa deje pri pohľade v Správcovi úloh, je celkom možné. Log Hijackthis by bolo oveľa viac povedať.

Old 8 júla 2008, 18:00
Darcu Skupina

Všetko, čo vo vašom správcu úloh vyzerá v poriadku a ako zlo povedal Hijackthis bude oveľa účinnejšie.
rundll32.exe je proces, ktorý spúšťa DLL a miesta ich knižnice do pamäte,
takže môžu byť použité efektívnejšie aplikácií.
rundll32.exe by nemali byť zdravotne postihnutých, potrebné pre základné aplikácie fungovať správne.

alg.exe je proces patriaci do operačného systému Microsoft Windows. To je základný proces pre Microsoft Windows zdieľanie pripojenia na Internet a pripojenie k internetu firewallom. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené.

svchost.exe je systém, proces, patriaci do operačného systému Microsoft Windows, ktorý sa stará procesy vyvolávané z knižnice DLL. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené.

spoolsv.exe so systémom Microsoft Windows spustiteľný súbor, ktorý sa stará tlače. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené.

wscntfy.exe je súčasťou systému Microsoft Windows zabezpečenia a výstupy súčasný stav zabezpečenia vášho počítača. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené.

smss.exe je proces, ktorý je súčasťou operačného systému Microsoft Windows. Nazýva Session Manager subsystému a je zodpovedný za spracovanie relácií vo vašom systéme. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené.

avgamsvr.exe je súčasťou Grisoft Internet Security Suite a je rozhodujúce pre bezpečný a bezpečnú prevádzku počítača. Chráni pred vírusmi, spywares, červy a trójske kone. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť ukončená.

Väčšina z nich je registrovaná ako zadné vrátka chybu tak by mal uniesť druh falzifikátov od reals, ak existujú
a prípadné ďalšie pop up this site by mali pomôcť

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9 júla 2008, 04:46
Darcu Skupina

kanoakavirus thanks for that:) urobím to hi jack behať a dostať bk na vás vďaka:)

Old 9 júla 2008, 06:05
Moderátor skupiny

Správca úloh nie je mnoho použitie ako každý povedal: HJT je oveľa užitočnejšie.

Ak chcete vedieť, aké procesy skutočne robia, môžete skúsiť stiahnuť Process Explorer

Je to oveľa užitočnejšie ako Správca úloh.

Ak kliknete na Pohľad a potom Dolné Pán show a potom ísť na Pohľad Znova a kliknite na Dolné Pán Zobraziť a vyberte DLL vidíte, čo DLL svchost.exe sú vlastne beží, ktoré môžu byť užitočné, keď si budete bombardovaní, ako 10 svchost.exe.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.