![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj všetci opäť ![]() Na mojom počítači mám trochu pomalší, takže mohol niekto pozrieť cez moje dielo riaditeľ a et ma na nič, ak existuje niečo beží, že nie je potreba ani možná ENEY podozrivé veci beží Mám dať kruhu Veci, ktoré nemám žiadnu, čo tam ASO Cener TCP posol a rundell32.exe iv týchto predtým nikdy nevidel, musia byť z pridanej týždňom já mať nainštalovaný g platnosť možná cesta, pretože to je to, čo sú zač? print screen tu> http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg vďaka za pomoc ENEY
|
| |||
| |||
| iv práve skončil Cener TCP posol, a zdá sa, že v chuti COEM manažér keď ja zákruta na mojej okná bočné lišty, takže to je to, že jedna:) rundell32.exe je grafické ovládače nastavenie je to bezpečné zákruta off?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Snažia sa prísť na to Čo sa deje pri pohľade v Správcovi úloh, je celkom možné. Log Hijackthis by bolo oveľa viac povedať. |
|
| |||
| |||
| Všetko, čo vo vašom správcu úloh vyzerá v poriadku a ako zlo povedal Hijackthis bude oveľa účinnejšie. rundll32.exe je proces, ktorý spúšťa DLL a miesta ich knižnice do pamäte, takže môžu byť použité efektívnejšie aplikácií. rundll32.exe by nemali byť zdravotne postihnutých, potrebné pre základné aplikácie fungovať správne. alg.exe je proces patriaci do operačného systému Microsoft Windows. To je základný proces pre Microsoft Windows zdieľanie pripojenia na Internet a pripojenie k internetu firewallom. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené. svchost.exe je systém, proces, patriaci do operačného systému Microsoft Windows, ktorý sa stará procesy vyvolávané z knižnice DLL. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené. spoolsv.exe so systémom Microsoft Windows spustiteľný súbor, ktorý sa stará tlače. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené. wscntfy.exe je súčasťou systému Microsoft Windows zabezpečenia a výstupy súčasný stav zabezpečenia vášho počítača. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené. smss.exe je proces, ktorý je súčasťou operačného systému Microsoft Windows. Nazýva Session Manager subsystému a je zodpovedný za spracovanie relácií vo vašom systéme. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť zastavené. avgamsvr.exe je súčasťou Grisoft Internet Security Suite a je rozhodujúce pre bezpečný a bezpečnú prevádzku počítača. Chráni pred vírusmi, spywares, červy a trójske kone. Tento program je dôležité pre stabilnú a bezpečnú prevádzku vášho počítača, a nemala by byť ukončená. Väčšina z nich je registrovaná ako zadné vrátka chybu tak by mal uniesť druh falzifikátov od reals, ak existujú a prípadné ďalšie pop up this site by mali pomôcť http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/ |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus thanks for that:) urobím to hi jack behať a dostať bk na vás vďaka:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Správca úloh nie je mnoho použitie ako každý povedal: HJT je oveľa užitočnejšie. Ak chcete vedieť, aké procesy skutočne robia, môžete skúsiť stiahnuť Process Explorer Je to oveľa užitočnejšie ako Správca úloh. Ak kliknete na Pohľad a potom Dolné Pán show a potom ísť na Pohľad Znova a kliknite na Dolné Pán Zobraziť a vyberte DLL vidíte, čo DLL svchost.exe sú vlastne beží, ktoré môžu byť užitočné, keď si budete bombardovaní, ako 10 svchost.exe.