az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Plz bana benim görev yöneticisi kontrol edin:)

Reply

Konu Araçları
Old 8 Temmuz 2008, 08:22
Bağış Grubu

Default Plz bana benim görev yöneticisi kontrol edin:)

hi everyone again

benim pc biri benim vazife müdür ve et bana hiç bir şey varsa orada ya da belki Eney şüpheli şeyler çalışan gerek yoktur çalışan üzerinde bir göz kadar olabilir biraz yavaş çalışıyor
i hayır yapmak için orada bir daire yuvarlak şeyler i koyduk
aso Cener TCP Messenger ve rundell32.exe
iv never seen bu öncesine gerekir beri belki de ne olduğunu thats bir haftadan i g kuvvet sürücü yüklü önce eklendi mi?

Print Screen burada>

http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg

Eney yardım için teşekkür

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 8 Temmuz 2008, 08:29
Bağış Grubu

iv sadece Cener TCP haberci sona erdi ve tat yöneticisi ne zaman pencere yan çubuğunda thats so sumru coem görünüyor, bir:)
rundell32.exe grafik sürücüleri ayar bu kapalı sumru güvenli mi?

Old 8 Temmuz 2008, 09:40
Moderatör Grubu

Whats Görev Yöneticisi bakarak gidiş anlamaya çalışıyorum oldukça imkansızdır. Bir HijackThis günlük çok daha söylemek olurdu.

Old 8 Temmuz 2008, 18:00
Bağış Grubu

Senin görev yöneticisinde her şey iyi ve kötü görünüyor bir HijackThis dedi çok daha etkili olacaktır.
rundll32.exe hangi belleğe DLL ve yerler arşivlerine çalıştıran bir süreci,
böylece daha verimli uygulamalar tarafından kullanılabilir.
rundll32.exe, temel uygulamalar için düzgün çalışması için gerekli devre dışı olmamalıdır.

alg.exe bir süreç Microsoft Windows İşletim Sistemi ait. Microsoft Windows Internet Bağlantısı Paylaşımı ve Internet bağlantısı güvenlik duvarı için temel bir süreçtir. Bu program, istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona gerektiğini için önemlidir.

svchost.exe bir sistem işlemi Microsoft Windows İşletim Sistemi hangi işleme ait DLL yürütüldüğünde süreçleri olduğunu. Bu program, istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona gerektiğini için önemlidir.

spoolsv.exe hangi baskı işlemi kulplu bir Microsoft Windows sistem çalıştırabiliyor. Bu program, istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona gerektiğini için önemlidir.

wscntfy.exe Microsoft Windows Güvenlik sisteminin bir parçasıdır ve bilgisayarınızın mevcut güvenlik durumu çıkışı. Bu program, istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona gerektiğini için önemlidir.

smss.exe olan Microsoft Windows işletim sisteminin bir parçası olan bir süreçtir. It Session Manager Subsystem ve sisteminize oturumları taşıma sorumludur denir. Bu program, istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona gerektiğini için önemlidir.

avgamsvr.exe Grisoft Internet Security Suite, bir parçasıdır ve bilgisayarınızın güvenli ve emniyetli bir çalışma için önemlidir. Virüslere karşı korur, spywares, solucan ve trojan. Bu program için istikrarlı ve bilgisayarınızın çalışan güvenli ve sona olmamalı önemlidir.

Bunların çoğu arka kapı güvenlik açığı kadar varsa bir uçak kaçırmak reals gelen sahte sıralama gerekenler olarak kayıtlı
ve eğer bu sitenin daha fazla pop yardımcı olacaktır

http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/
Old 9 Temmuz 2008, 04:46
Bağış Grubu

kanoakavirus thanks for that:) i) merhaba bu dürtmek kriko ve size bk olsun teşekkür: yapacak

Old 9 Temmuz 2008, 06:05
Moderatör Grubu

Görev Yöneticisi herkes gibi pek kullanmak söyledi, HJT çok daha yararlı olmasıdır.

Eğer gerçekten süreçleri ne yaptığınızı bilmek istiyorsanız, indirme deneyebilirsiniz Process Explorer

Çok daha Görev Yöneticisi daha yararlıdır.

Eğer sen tıklayın Bakış ve sonra Show Alt Bölmesi ve sonra gidin Bakış tekrar tıklayın Alt Bölmesi Profili ve DLL Ne zaman aslında sizin gibi 10 svchost.exe ile bombardıman almak yararlı olabilir çalışan svchost.exe DLL görebilirsiniz.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından