![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Всім знову ![]() мій комп'ютер працює трохи повільно, могли б кого-небудь є проглянути мій менеджер завдань і ET мене немає, якщо є щось працює, що немає необхідності чи, може бути підозрілими речами "Еней" Біг Я поставив кухоль, що я не знаю що там Асо Cener TCP Messenger і rundell32.exe IV ніколи не бачили їх раніше, повинно було додано тиждень тому я встановив G Force диска з Thats Можливо, що це? Print Screen тут> http://i124.photobucket.com/albums/p...askmanager.jpg Дякуємо за допомогу Еней
|
| |||
| |||
| IV щойно закінчився Cener TCP Messenger і здається COEM менеджера по смаку, коли я крячок на моїй стороні Бар Thats вікна так, що одна:) rundell32.exe графічних драйверів є встановлення це безпечно для крячок Off?
__________________ |
|
| |||
| |||
| Намагаючись з'ясувати, що йде далі, заглянувши в диспетчері завдань досить неможливо. Вхід Hijackthis б набагато більш переконливим. |
|
| |||
| |||
| Все в диспетчер завдань, і чудово виглядає як зло сказав Hijackthis б набагато ефективнішою. rundll32.exe це процес, який виконує DLL і місцями їх бібліотеки в пам'яті, тому вони можуть бути використані більш ефективно додатками. rundll32.exe не повинна бути відключена, необхідних для задоволення основних програм для правильної роботи. alg.exe це процес, що належать Microsoft операційної системи Windows. Це основний процес для Microsoft Windows для доступу до Інтернету Підключення та брандмауер підключення до Інтернету. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинна бути припинена. svchost.exe це системний процес, що належать Microsoft операційної системи Windows, який обробляє процеси виконана з DLL. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинна бути припинена. Spoolsv.exe система Microsoft Windows виконуваних яка займається процесом друку. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинна бути припинена. wscntfy.exe є частиною системи забезпечення безпеки Microsoft Windows і виводить поточний стан безпеки вашого комп'ютера. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинна бути припинена. smss.exe це процес, який є частиною Microsoft Windows Operating System. Вона називається Session Manager Subsystem і відповідає за обробку сесій на вашій системі. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинна бути припинена. avgamsvr.exe є частиною Grisoft Internet Security Suite і є необхідним для надійної та безпечної роботи вашого комп'ютера. Захищає від вірусів, шпигунських програм, хробаків і троянів. Ця програма має важливе значення для стабільного і безпечного функціонування вашого комп'ютера і не повинно бути припинено. Більшість з них зареєстрована як Backdoor вразливість такого роду викрадення повинна підробок з реала, якщо такі є І якщо більш спливав цей сайт повинен допомогти http://www.liutilities.com/products/...rary/rundll32/ |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Дякуємо вам за це:) Я зроблю це Привіт Джек Jog і отримати BK Вам спасибі:)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Диспетчер задач не так багато використовувати як всі говорять, HJT набагато більш корисною. Якщо ви хочете знати, що насправді ці процеси повинні робити, ви можете спробувати завантажити Process Explorer Це набагато більш корисним, ніж диспетчер завдань. Якщо ви клацніть на Перегляд , А потім Показати нижній панелі а потім перейдіть до Перегляд знову та натисніть на Нижня панель Відкрити і виберіть Бібліотек Ви можете побачити, що DLL, svchost.exe, виконуються, які можуть бути корисні, коли ви отримуєте бомбардуванні, як 10 Svchost.exe.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомогти, не можу отримати доступ до Диспетчер завдань | Raph78 | Операційні системи Windows | 5 | 23 липня 2009 02:45 |
| Процеси диспетчера завдань .. | IsoldeAislinn | Операційні системи Windows | 9 | 25 вересня 2008 19:26 |
| AnVir Task Manager | evilfantasy | General Software чат | 0 | 28 березня 2008 14:40 |
| Не вдається відкрити диспетчер задач | ImSoLost | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 19 | 6 січня 2008 12:28 |
| Диспетчер завдань невелика проблема | lurcherlad | Операційні системи Windows | 5 | 10 листопада 2007 12:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |