![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Аз съм нов тук и да правя проект и изследване информация за операционните системи и писане около има предимства и недостатъци върху различни операционни системи, аз не съм намерил информация, но изглежда, за да бъде датиран докато търсите така се чудех дали някой може да ме с малко актуална информация . Може хората, моля уведомете добави някои предимства и недостатъци за тези повече от всеки друг. DOS (не MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista не толкова много нови) Linux Mac OS X Благодаря предварително за вашата помощ: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих обичам да участва, но DOS е преди моето време и аз имам също така никога не dabbled в Linux или Mac OS.
| |||
| |||
| Здравей Дейв, Сайтът Намерих от Google прави за търсене, аз правя като оформление стил е много удобен за потребителя, и много различни теми заглавия, така че знаете къде да публикувате;) |
|
| |||
| |||
| Благодаря, добре дошли по пътя. : D |
|
| |||
| |||
| Имам използват DOS, Windows (от първата версия) и Linux (няколко distros). Има какво да се сравняват между DOS и Windows, защото DOS бе командния ред базирани ОС, докато сега сме с GUI базирани на ОС. DOS е основна ОС и ти все още ще го намерите, пакетиран в Windows (командния ред), в Linux това е крайно средство. Между Linux и Windows моя глас ще отиде за Linux. Аз не съм виждал Mac OS. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на операционни системи на USB | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 7 | 2-ро Mar 2009 16:50 |
| Можете ли да е инсталиран Windows - Ei Системи направи операционната система CD | antbann | Windows операционни системи | 2 | 14 Feb 2009 12:38 |
| POST ми казва, аз имам 2 операционни системи | Arriflex | Windows операционни системи | 5 | 22 Дек 2007 17:25 |
| Ръководства инсталиране на 2 операционни системи | fishking | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 07:10 |
| Свободно операционни системи от Microsoft, Vista, XP, и т.н. | SocialWarfare | Windows операционни системи | 7 | 18 Окт 2007 04:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |