menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Porovnávání operačních systémů!

Reply

Thread Nástroje
Old 16. dubna 2007, 18:03
Nový člen skupiny

Default Porovnávání operačních systémů!

Ahoj,

Jsem tady nový a dělám projekt a zkoumat informace o operačních systémech a tam píše o výhodách a nevýhodách nad různými operačními systémy, jsem našel informace, ale zdá se být datováno a zároveň hledají tak zajímalo, pokud mi někdo mohl poskytnout některé aktuální informace .

Mohli lidé, prosím, sdělte to přidat nějaké výhody a nevýhody těchto po sobě.

DOS (ne MS-DOS)

Windows XP & Vista (Vista není tak příliš nový)

Linux

Mac OS X

Thanks in advance for your help: D
Old 16. dubna 2007, 18:10
Administrátor Skupina

Já bych rád k účasti DOS, ale je před můj čas a také jsem nikdy montoval v Linuxu nebo Mac OS.

Mezitím se můžete i zeptat, jak jste nás našli? Máme několik nových marketingových děje a vážíme zpětné vazby.

Díky

Dave.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. dubna 2007, 01:58
Nový člen skupiny

Ahoj Dave,

Na stránkách jsem našel z Google dělá pro vyhledávání, mám rád rozvržení styl je velmi uživatelsky přívětivý, a mnoho různých témat tituly, takže ví, kde má místo;)
Old 17. dubna 2007, 04:13
Administrátor Skupina

Díky, vítejte na cestě. : D
Old 24. dubna 2007, 06:42
Člen Skupina

Mám používá DOS, Windows (od první verze) a Linux (několik distros). Není nic porovnávat mezi DOS a Windows, protože DOS byl založen příkazového řádku OS zatímco jsme nyní pomocí GUI založené na OS. DOS byl základní operační systém a budete stále najít sbaleny do Windows (příkazový řádek), v Linuxu je terminál nástroj. Mezi Linuxem a Windows můj hlas bude pro Linux. Neviděl jsem Mac OS.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalace operačních systémů na USB Coolyxxx Obecné Software Chat 7 2. března 2009 16:50
Dostanete Windows Instalovaný - Ei systémy, aby operační systém CD antbann Operační systémy Windows 2 14. února 2009 12:38
POST mi říká, já mám 2 operační systémy Arriflex Operační systémy Windows 5 22. prosinec 2007 17:25
Průvodci instalací 2 Operační systémy fishking Obecné Software Chat 2 3. prosince 2007 07:10
Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. SocialWarfare Operační systémy Windows 7 18. října 2007 04:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.