![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Jsem tady nový a dělám projekt a zkoumat informace o operačních systémech a tam píše o výhodách a nevýhodách nad různými operačními systémy, jsem našel informace, ale zdá se být datováno a zároveň hledají tak zajímalo, pokud mi někdo mohl poskytnout některé aktuální informace . Mohli lidé, prosím, sdělte to přidat nějaké výhody a nevýhody těchto po sobě. DOS (ne MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista není tak příliš nový) Linux Mac OS X Thanks in advance for your help: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych rád k účasti DOS, ale je před můj čas a také jsem nikdy montoval v Linuxu nebo Mac OS.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Na stránkách jsem našel z Google dělá pro vyhledávání, mám rád rozvržení styl je velmi uživatelsky přívětivý, a mnoho různých témat tituly, takže ví, kde má místo;) |
|
| |||
| |||
| Díky, vítejte na cestě. : D |
|
| |||
| |||
| Mám používá DOS, Windows (od první verze) a Linux (několik distros). Není nic porovnávat mezi DOS a Windows, protože DOS byl založen příkazového řádku OS zatímco jsme nyní pomocí GUI založené na OS. DOS byl základní operační systém a budete stále najít sbaleny do Windows (příkazový řádek), v Linuxu je terminál nástroj. Mezi Linuxem a Windows můj hlas bude pro Linux. Neviděl jsem Mac OS. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| Dostanete Windows Instalovaný - Ei systémy, aby operační systém CD | antbann | Operační systémy Windows | 2 | 14. února 2009 12:38 |
| POST mi říká, já mám 2 operační systémy | Arriflex | Operační systémy Windows | 5 | 22. prosinec 2007 17:25 |
| Průvodci instalací 2 Operační systémy | fishking | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 07:10 |
| Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 7 | 18. října 2007 04:44 |
| Thread Nástroje | |
| |