μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Απριλίου 2007, 18:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα!

Γεια σου,

Είμαι καινούργιος εδώ και κάνουμε ένα έργο και την έρευνα στοιχεία σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα και εγγράφως σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που υπάρχουν πάνω από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, βρήκα πληροφορίες, αλλά φαίνεται να είναι η αναζήτηση της, ενώ, προκειμένου να αναρωτιέται αν θα μπορούσε κάποιος να μου με ορισμένες ενημερωμένες πληροφορίες .

Μήπως οι άνθρωποι πείτε προσθέσετε κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για αυτά πάνω από το ένα το άλλο.

DOS (δεν το MS-DOS)

Windows XP / Vista (Vista δεν είναι τόσο πολύ νέα)

Linux

Mac OS X

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας: D
Old 16η Απριλίου 2007, 18:10
Διαχειριστής Ομάδα

Θα θέλαμε να συμμετάσχει αλλά DOS είναι πριν από το χρόνο μου και ποτέ δεν έχω επίσης dabbled σε Linux ή Mac OS.

Εν τω μεταξύ μπορεί να ρωτήσω πώς μας βρήκατε; Έχουμε κάποια νέα εξέλιξη σχετικά με την εμπορία και θα εκτιμήσουν την ανατροφοδότηση.

Ευχαριστώ

Dave.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Απρ. 2007, 01:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Dave,

Το site το βρήκα από το Google κάνει μια αναζήτηση, σας αρέσει το στυλ διάταξης είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη, και πολλά διαφορετικά θέμα τίτλους, έτσι ώστε να γνωρίζουν πού να τοποθετήσει?)
Old 17 Απρ. 2007, 04:13
Διαχειριστής Ομάδα

Χάρη, από τον τρόπο με τον οποίο καλωσορίζω. : D
Old 24 Απριλίου 2007, 06:42
Μέλος Ομάδα

Έχω χρησιμοποιήσει DOS, Windows (από πρώτη εκδοχή) και Linux (διάφορες distros). Δεν υπάρχει τίποτα να συγκριθούν μεταξύ DOS και Windows, επειδή το DOS ήταν μια γραμμή εντολών που βασίζονται OS ενώ τώρα με τη χρήση του GUI βασίζεται OS. DOS ήταν ένα βασικό λειτουργικό σύστημα και θα εξακολουθούν να βρίσκουν μέσα δεσμοποιημένες Windows (γραμμή εντολών), στο Linux είναι το τερματικό εργαλείο. Μεταξύ των Windows το Linux και η ψήφος μου θα πάει στο Linux. Δεν έχω δει το Mac OS.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων σε ένα USB Coolyxxx Γενικά Λογισμικό Chat 7 2η Μαρ 2009 16:50
Can You Get Windows Installed - Ei συστημάτων Λειτουργικό Σύστημα CD antbann Λειτουργικά συστήματα Windows 2 14 Φεβ 2009 12:38
POST μου λέει Έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα Arriflex Λειτουργικά συστήματα Windows 5 22 Δεκ. 2007 17:25
Οδηγοί εγκατάσταση 2 λειτουργικά συστήματα FISHKING Γενικά Λογισμικό Chat 2 3η Δεκ. 2007 07:10
Ελεύθερος από λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Vista, XP, κτλ SocialWarfare Λειτουργικά συστήματα Windows 7 18 Οκτ 2007 04:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.