![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι καινούργιος εδώ και κάνουμε ένα έργο και την έρευνα στοιχεία σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα και εγγράφως σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που υπάρχουν πάνω από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, βρήκα πληροφορίες, αλλά φαίνεται να είναι η αναζήτηση της, ενώ, προκειμένου να αναρωτιέται αν θα μπορούσε κάποιος να μου με ορισμένες ενημερωμένες πληροφορίες . Μήπως οι άνθρωποι πείτε προσθέσετε κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για αυτά πάνω από το ένα το άλλο. DOS (δεν το MS-DOS) Windows XP / Vista (Vista δεν είναι τόσο πολύ νέα) Linux Mac OS X Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα θέλαμε να συμμετάσχει αλλά DOS είναι πριν από το χρόνο μου και ποτέ δεν έχω επίσης dabbled σε Linux ή Mac OS.
| |||
| |||
| Hi Dave, Το site το βρήκα από το Google κάνει μια αναζήτηση, σας αρέσει το στυλ διάταξης είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη, και πολλά διαφορετικά θέμα τίτλους, έτσι ώστε να γνωρίζουν πού να τοποθετήσει?) |
|
| |||
| |||
| Χάρη, από τον τρόπο με τον οποίο καλωσορίζω. : D |
|
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιήσει DOS, Windows (από πρώτη εκδοχή) και Linux (διάφορες distros). Δεν υπάρχει τίποτα να συγκριθούν μεταξύ DOS και Windows, επειδή το DOS ήταν μια γραμμή εντολών που βασίζονται OS ενώ τώρα με τη χρήση του GUI βασίζεται OS. DOS ήταν ένα βασικό λειτουργικό σύστημα και θα εξακολουθούν να βρίσκουν μέσα δεσμοποιημένες Windows (γραμμή εντολών), στο Linux είναι το τερματικό εργαλείο. Μεταξύ των Windows το Linux και η ψήφος μου θα πάει στο Linux. Δεν έχω δει το Mac OS. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων σε ένα USB | Coolyxxx | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 2η Μαρ 2009 16:50 |
| Can You Get Windows Installed - Ei συστημάτων Λειτουργικό Σύστημα CD | antbann | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 14 Φεβ 2009 12:38 |
| POST μου λέει Έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα | Arriflex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 22 Δεκ. 2007 17:25 |
| Οδηγοί εγκατάσταση 2 λειτουργικά συστήματα | FISHKING | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 3η Δεκ. 2007 07:10 |
| Ελεύθερος από λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Vista, XP, κτλ | SocialWarfare | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 18 Οκτ 2007 04:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |