![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi there,
Ja sam novi ovdje i radite projekt istraživanja i podatke o operativnim sustavima i pisanje o postoje prednosti i mane nad različitim operativnim sustavima, nađoh informaciju, ali čini se da je aktualizacija dok pretražuju tako pitate ako mi netko mogao dati neke informacije do datuma . Mogao ljudi molim vas recite dodati neke prednosti i mane za svaku od ovih drugih. DOS-a (ne MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista nije toliko previše novo) Linux Mac OS X Hvala unaprijed na pomoći: D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Volio bih da sudjeluju DOS-a, ali je pred moje vrijeme i sam i nikad dabbled in Linux ili Mac OS.
|
|||
|
|||
|
Dave Hi,
Našao sam na stranici od google pretrage radiš, i to izgleda kao stil vrlo je user friendly i puno različitih tema naslova tako da znate gdje da post;) |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala, dobrodošli na putu. : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Imam koristi DOS, Windows (od prvu verziju) i Linux (nekoliko distros). Ima je ništa za usporedbu između DOS i Windows DOS-a, jer je naredbeni redak temeljen OS dok smo sada koristi GUI temeljen OS's. DOS je osnovni OS i dalje ćete ga pronaći u paketu Windows (naredbeni redak), u Linuxu je terminal alat. Između Linux i Windows moj glas će ići na Linuxu. Nisam vidio Mac OS.
|