![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi there,
Én vagyok itt, és ezt az új projektet, és a kutató információk operációs rendszerek és írásban körül van előnye és hátránya különböző operációs rendszereket, Találtam információk, de úgy tűnik, hogy kelt, miközben keresi úgy gondoltam, ha valaki tudna nekem biztosítani néhány naprakész információ . Kérjük, hogy minden ember tudta hozzáadni néhány előnyei és hátrányai e egymást. DOS (nem MS-DOS) Windows XP és Vista (vista nem túl új) Linux Mac OS X Köszönöm előre a segítséget: D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szeretném, hogy vegyenek részt, hanem DOS elõtt idő és én még soha nem dabbled a Linux vagy Mac OS.
|
|||
|
|||
|
Szia Dave,
Az oldalon ott találtam a Google a keresés során, tudom, mint az alaprajz stílusa, hogy nagyon felhasználóbarát, és sok más téma címe, hogy tudd, hogy hol elküldeni;) |
|
|
|||
|
|||
|
Kösz, üdvözlöm az úton. : D
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van használt DOS, Windows (mivel az első verzió) és Linux (több distros). Nincs mit összehasonlítani a DOS és a Windows DOS-os volt, mert a parancssorba alapú operációs rendszer, míg most használ GUI alapú operációs rendszer van. DOS-os volt egy alap operációs rendszer, és akkor is megtalálja a csomagban a Windows (a command prompt), a Linux, hogy a terminál eszközt. Között a Linux és a Windows én szavaz majd a Linux. Nem láttam a Mac OS.
|