פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

השוואה בין מערכות ההפעלה!

Reply

שרשרת כלים
Old 16 אפריל 2007, 18:03
קבוצת חברות חדשות

Default השוואה בין מערכות ההפעלה!

שלום לך,

אני חדש כאן, עושה את הפרויקט, למחקר מידע על מערכות הפעלה ו כותב שם ו disadvantages יתרונות על פני מערכות הפעלה שונות, מצאתי מידע אבל נראה מיום בעת חיפוש כל כך תוהה אם מישהו יכול לספק לי קצת מידע עדכני .

אפשר אנשים בבקשה להוסיף לספר מספר יתרונות ו disadvantages האלה על פני כל האחרים.

DOS (לא משנה של MS-DOS)

Windows XP & Vista (Vista גם לא כל כך חדש)

לינוקס

Mac OS X

תודה מראש על העזרה שלך: D
Old 16 אפריל 2007, 18:10
מנהל קבוצת

בשמחה להשתתף DOS אבל הוא לפני הזמן שלי ואני גם לא dabbled ב לינוקס או Mac OS.

בינתיים, אני יכול לשאול איך מצאת אותנו? יש לנו כמה חדשות השיווק ואת היה קורה מעריכים את המשוב.

תודה

דייב.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 אפריל 2007, 01:58
קבוצת חברות חדשות

היי דייב,

מצאתי את האתר מ-Google עושה חיפוש, אני אוהב לעשות את העיצוב בסגנון זה מאוד ידידותית למשתמש, והרבה כותרות שונות נושא כל כך אתה יודע איפה ניתן לכתוב;)
Old 17 אפריל 2007, 04:13
מנהל קבוצת

תודה, ברוך הבא דרך אגב. : D
Old 24 אפריל 2007, 06:42
חבר קבוצת

אני השתמשו DOS, Windows (מאז הגירסה הראשונה) ו-Linux (מספר distros). אין להשוות בין DOS ו-Windows כי DOS היתה מערכת הפעלה מבוססת פקודה בעת אנו נמצאים כעת באמצעות GUI מבוסס מערכת הפעלה של. DOS היתה מערכת ההפעלה הבסיסית ואתה עדיין מוצא את זה בתוך Windows bundled (שורת הפקודה), ב-Linux זה מסוף הכלי. בין לינוקס ו-Windows שלי תלכו להצביע על לינוקס. לא ראיתי Mac OS.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנת מערכות הפעלה מסוג USB Coolyxxx כללי תוכנות צ 'אט 7 2nd מרץ 2009 16:50
האם אתה מצליח Windows מותקן - ei מערכות להפוך התקליטור של מערכת ההפעלה antbann מערכות ההפעלה Windows 2 14th פברואר 2009 12:38
POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה Arriflex מערכות ההפעלה Windows 5 22 דצמבר 2007 17:25
מדריכי התקנת 2 מערכות הפעלה fishking כללי תוכנות צ 'אט 2 3rd דצמבר 2007 07:10
חינם מערכות הפעלה של Microsoft, Vista, XP, וכו ' SocialWarfare מערכות ההפעלה Windows 7 18 אוקטובר 2007 04:44
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.