![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך, אני חדש כאן, עושה את הפרויקט, למחקר מידע על מערכות הפעלה ו כותב שם ו disadvantages יתרונות על פני מערכות הפעלה שונות, מצאתי מידע אבל נראה מיום בעת חיפוש כל כך תוהה אם מישהו יכול לספק לי קצת מידע עדכני . אפשר אנשים בבקשה להוסיף לספר מספר יתרונות ו disadvantages האלה על פני כל האחרים. DOS (לא משנה של MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista גם לא כל כך חדש) לינוקס Mac OS X תודה מראש על העזרה שלך: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בשמחה להשתתף DOS אבל הוא לפני הזמן שלי ואני גם לא dabbled ב לינוקס או Mac OS.
| |||
| |||
| היי דייב, מצאתי את האתר מ-Google עושה חיפוש, אני אוהב לעשות את העיצוב בסגנון זה מאוד ידידותית למשתמש, והרבה כותרות שונות נושא כל כך אתה יודע איפה ניתן לכתוב;) |
|
| |||
| |||
| תודה, ברוך הבא דרך אגב. : D |
|
| |||
| |||
| אני השתמשו DOS, Windows (מאז הגירסה הראשונה) ו-Linux (מספר distros). אין להשוות בין DOS ו-Windows כי DOS היתה מערכת הפעלה מבוססת פקודה בעת אנו נמצאים כעת באמצעות GUI מבוסס מערכת הפעלה של. DOS היתה מערכת ההפעלה הבסיסית ואתה עדיין מוצא את זה בתוך Windows bundled (שורת הפקודה), ב-Linux זה מסוף הכלי. בין לינוקס ו-Windows שלי תלכו להצביע על לינוקס. לא ראיתי Mac OS. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת מערכות הפעלה מסוג USB | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 2nd מרץ 2009 16:50 |
| האם אתה מצליח Windows מותקן - ei מערכות להפוך התקליטור של מערכת ההפעלה | antbann | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th פברואר 2009 12:38 |
| POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה | Arriflex | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 דצמבר 2007 17:25 |
| מדריכי התקנת 2 מערכות הפעלה | fishking | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 07:10 |
| חינם מערכות הפעלה של Microsoft, Vista, XP, וכו ' | SocialWarfare | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 18 אוקטובר 2007 04:44 |
| שרשרת כלים | |
| |