![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there, Aš esu nauja čia ir daro projektas ir tyrimo apie operacinių sistemų ir rašo apie ten privalumai ir trūkumai per skirtingas operacines sistemas, suradau informacija, bet atrodo nuo kai ieško tai įdomu, jei kas nors galėtų man suteikti tam naujausią informaciją . Ar žmonės pasakykite pridėti privalumai ir trūkumai šių virš kito. DOS (ne MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista ne pernelyg naujas) Linux Mac OS X Thanks in advance for your help: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau dalyvauti, bet DOS yra prieš mano metu ir aš taip pat niekada dabbled Linux ar Mac OS.
| |||
| |||
| Hi Dave, Svetainės Radau iš Google atlikti paiešką, man patinka išdėstymo stiliaus ji yra labai patogi, ir daug įvairios temos pavadinimus kad jūs žinote, kur po;) |
|
| |||
| |||
| Ačiū, sveikinimo būdu. : D |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju DOS, Windows (nuo pirmos versijos) ir Linux (keletas distros). Nėra nieko lyginti DOS ir Windows, nes buvo DOS komandų eilutėje, kurių KT, o mes dabar naudoja GUI pagrįstos OS. DOS buvo OS, ir jūs vis dar jį rasti sugrupuoti per Windows (komandinę eilutę), Linux tai terminalas įrankis. Tarp Linux ir Windows mano balsas bus pereiti prie Linux. Aš mačiau Mac OS. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas operacinės sistemos USB | Coolyxxx | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 2 kovas 2009 16:50 |
| Can You Get Windows Instaliuota - Ei sistemos įneša operacinės sistemos CD | antbann | Windows "operacinės sistemos | 2 | 14 vasaris 2009 12:38 |
| PAŠTAS man sako, I've got 2 Operating Systems | Arriflex | Windows "operacinės sistemos | 5 | 22 gruodis 2007 17:25 |
| Gidų įrengimo 2 Operating Systems | FISHKING | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 gruodis 2007 07:10 |
| Laisvas operacinės sistemos Microsoft, Vista, XP ir tt | SocialWarfare | Windows "operacinės sistemos | 7 | 18 spalis 2007 04:44 |
| Temos įrankiai | |
| |