![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Sunt nou pe aici şi face un proiect de cercetare şi de informaţii cu privire la sistemele de operare şi a scris acolo despre avantajele şi dezavantajele pe diferite sisteme de operare, am gasit informatii, dar pare a fi datat în timp ce caută aşa întrebam dacă cineva ar putea oferi unele cu mine până la data de informaţii . Poate oamenii vă rugăm să spuneţi adăuga unele avantaje şi dezavantaje pentru aceste peste ele. DOS (nu MS-DOS) Windows XP & Vista (vista nu la fel de mult prea nou) Linux Mac OS X Multumesc anticipat pentru ajutor: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar face plăcere să participe DOS, dar este, înainte de timpul meu şi i-au niciodată dabbled în Linux sau Mac OS.
| |||
| |||
| Max Dave, Am găsit site-ul de la Google face o căutare, să fac ca aspectul stil este foarte prietenos, şi o mulţime de diferite titluri de subiect, astfel încât să ştii de unde să post;) |
|
| |||
| |||
| Multumesc, bine ai venit de la drum. : D |
|
| |||
| |||
| Am folosit DOS, Windows (de la prima versiune) si Linux (mai multe distros). Nu e nimic de a compara între DOS şi Windows DOS pentru că a fost un prompt de comandă pe bază de sisteme de operare în timp ce noi suntem acum folosind GUI bazat OS's. DOS de bază a fost un sistem de operare şi va mai găsi bundled în Windows (de comandă), în Linux este terminalul instrument. Între Linux si Windows votul meu va merge la Linux. Nu am văzut Mac OS. |