menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Porovnávanie operačných systémov!

Reply

Thread Tools
Old 16. apríla 2007, 18:03
Nový člen skupiny

Default Porovnávanie operačných systémov!

Ahoj,

Som tu nový a dělám projekt a skúmať informácie o operačných systémoch a tam píše o výhodách a nevýhodách nad rozličnými operačnými systémami, som našiel informácie, ale zdá sa byť datované a zároveň hľadajú aj zaujímalo, ak mi niekto mohol poskytnúť niektoré aktuálne informácie .

Mohli ľudia, prosím, povedzte to pridať nejaké výhody a nevýhody týchto po sebe.

DOS (nie MS-DOS)

Windows XP & Vista (Vista nie je tak príliš nový)

Linux

Mac OS X

Vďaka vopred za pomoc: D
Old 16. apríla 2007, 18:10
Administrátor Skupina

Já bych rád k účasti DOS, ale je pred môj čas a tiež som nikdy montoval v Linuxe alebo Mac OS.

Medzitým sa môžete aj opýtať, ako ste nás našli? Máme niekoľko nových marketingových deje a vážime spätnej väzby.

Vďaka

Dave.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. apríla 2007, 01:58
Nový člen skupiny

Ahoj Dave,

Na stránkach som našiel z Google pre vyhľadávanie, mám rád alokovania štýl je veľmi užívateľsky prívetivý, a veľa rôznych tém tituly, takže vie, kde má miesto;)
Old 17. apríla 2007, 04:13
Administrátor Skupina

Vďaka, vitajte na ceste. : D
Old 24. apríla 2007, 06:42
Člen Skupina

Mám používa DOS, Windows (od prvej verzie) a Linux (niekoľko distros). Nie je nič porovnávať medzi DOS a Windows, pretože DOS bol založený príkazového riadku OS kým sme teraz pomocou GUI založené na OS. DOS bol základný operačný systém a budete stále nájsť sbalení do Windows (príkazový riadok), v Linuxe je terminál nástroj. Medzi Linuxom a Windows môj hlas bude pre Linux. Nevidel som Mac OS.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalácia operačných systémov na USB Coolyxxx Všeobecné Software Chat 7 2. marca 2009 16:50
Dostanete Windows Inštalovaný - Ei systémy, aby operačný systém CD antbann Operačné systémy Windows 2 14. februára 2009 12:38
POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy Arriflex Operačné systémy Windows 5 22. december 2007 17:25
Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy fishking Všeobecné Software Chat 2 3. decembra 2007 07:10
Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď SocialWarfare Operačné systémy Windows 7 18. októbra 2007 04:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.