![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Som tu nový a dělám projekt a skúmať informácie o operačných systémoch a tam píše o výhodách a nevýhodách nad rozličnými operačnými systémami, som našiel informácie, ale zdá sa byť datované a zároveň hľadajú aj zaujímalo, ak mi niekto mohol poskytnúť niektoré aktuálne informácie . Mohli ľudia, prosím, povedzte to pridať nejaké výhody a nevýhody týchto po sebe. DOS (nie MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista nie je tak príliš nový) Linux Mac OS X Vďaka vopred za pomoc: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych rád k účasti DOS, ale je pred môj čas a tiež som nikdy montoval v Linuxe alebo Mac OS.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Na stránkach som našiel z Google pre vyhľadávanie, mám rád alokovania štýl je veľmi užívateľsky prívetivý, a veľa rôznych tém tituly, takže vie, kde má miesto;) |
|
| |||
| |||
| Vďaka, vitajte na ceste. : D |
|
| |||
| |||
| Mám používa DOS, Windows (od prvej verzie) a Linux (niekoľko distros). Nie je nič porovnávať medzi DOS a Windows, pretože DOS bol založený príkazového riadku OS kým sme teraz pomocou GUI založené na OS. DOS bol základný operačný systém a budete stále nájsť sbalení do Windows (príkazový riadok), v Linuxe je terminál nástroj. Medzi Linuxom a Windows môj hlas bude pre Linux. Nevidel som Mac OS. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia operačných systémov na USB | Coolyxxx | Všeobecné Software Chat | 7 | 2. marca 2009 16:50 |
| Dostanete Windows Inštalovaný - Ei systémy, aby operačný systém CD | antbann | Operačné systémy Windows | 2 | 14. februára 2009 12:38 |
| POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy | Arriflex | Operačné systémy Windows | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Sprievodcovia inštaláciou 2 Operačné systémy | fishking | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 07:10 |
| Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď | SocialWarfare | Operačné systémy Windows | 7 | 18. októbra 2007 04:44 |
| Thread Tools | |
| |