мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Поређење оперативних система!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16 тра 2007, 18:03
Нови члан групе

Default Поређење оперативних система!

Хи тхере,

Ја сам нови овде и радите пројекат истраживања и податке о оперативним системима и писање о постоје предности и мане над различитим оперативним системима, нађе информацију, али чини се да је актуализација док претражују тако питате ако ми неко могао дати неке информације до датума .

Могао људи молим вас реците додам неке предности и мане за сваку од ових других.

ДОС-а (не МС-ДОС)

Уиндоус КСП & Виста (Виста није толико превише ново)

Линукс

Мац ОС Кс

Хвала унапред на помоћи: Д
Old 16 тра 2007, 18:10
Администратор Гроуп

Волео бих да учествују ДОС-а, али је пред моје време и сам и никад дабблед ин Линукс или Мац ОС.

У међувремену могу ли питати како сте нас пронашли? Имамо неке нове маркетиншке дешава ће цијенити и повратне информације.

Хвала

Даве.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 17 тра 2007, 01:58
Нови члан групе

Даве Хи,

Нашао сам на страници од гоогле претраге радиш, и то изгледа као стил врло је усер фриендлы и пуно различитих тема наслова тако да знате где да пост;)
Old 17 тра 2007, 04:13
Администратор Гроуп

Хвала, добродошли на путу. : Д
Old 24 тра 2007, 06:42
Мембер Гроуп

Имам користи ДОС, Уиндоус (од прву верзију) и Линукс (неколико дистрос). Има је ништа за упоредбу између ДОС и Уиндоус ДОС-а, јер је командној линији базиран ОС док смо сада користи ГУИ базиран ОС'с. ДОС је основни ОС и даље ћете га наћи у пакету Уиндоус (командној линији), у Линукс је терминал алат. Између Линукс и Уиндоус мој глас ће ићи на Линукс. Нисам видео Мац ОС.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталација оперативног система на УСБ Цоолыкскскс Уопштено Софтуаре Цхат 7 2 март 2009 16:50
Могу добити Уиндоус инсталиран - ЕИ Системи направити ЦД оперативног система антбанн Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 14 фебруар 2009 12:38
ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи Аррифлекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 22 децембар 2007 17:25
Водичи инсталирате Оперативни системи 2 фисхкинг Уопштено Софтуаре Цхат 2 3 децембар 2007 07:10
Бесплатни оперативни системи компаније Мицрософт, Видик, КСП, етц СоциалУарфаре Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 18 октобар 2007 04:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц