![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, Ја сам нови овде и радите пројекат истраживања и податке о оперативним системима и писање о постоје предности и мане над различитим оперативним системима, нађе информацију, али чини се да је актуализација док претражују тако питате ако ми неко могао дати неке информације до датума . Могао људи молим вас реците додам неке предности и мане за сваку од ових других. ДОС-а (не МС-ДОС) Уиндоус КСП & Виста (Виста није толико превише ново) Линукс Мац ОС Кс Хвала унапред на помоћи: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волео бих да учествују ДОС-а, али је пред моје време и сам и никад дабблед ин Линукс или Мац ОС.
| |||
| |||
| Даве Хи, Нашао сам на страници од гоогле претраге радиш, и то изгледа као стил врло је усер фриендлы и пуно различитих тема наслова тако да знате где да пост;) |
|
| |||
| |||
| Хвала, добродошли на путу. : Д |
|
| |||
| |||
| Имам користи ДОС, Уиндоус (од прву верзију) и Линукс (неколико дистрос). Има је ништа за упоредбу између ДОС и Уиндоус ДОС-а, јер је командној линији базиран ОС док смо сада користи ГУИ базиран ОС'с. ДОС је основни ОС и даље ћете га наћи у пакету Уиндоус (командној линији), у Линукс је терминал алат. Између Линукс и Уиндоус мој глас ће ићи на Линукс. Нисам видео Мац ОС. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација оперативног система на УСБ | Цоолыкскскс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 2 март 2009 16:50 |
| Могу добити Уиндоус инсталиран - ЕИ Системи направити ЦД оперативног система | антбанн | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 14 фебруар 2009 12:38 |
| ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи | Аррифлекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 22 децембар 2007 17:25 |
| Водичи инсталирате Оперативни системи 2 | фисхкинг | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 07:10 |
| Бесплатни оперативни системи компаније Мицрософт, Видик, КСП, етц | СоциалУарфаре | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 18 октобар 2007 04:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |