![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Burada yeni ve bir proje yapıyorum ve işletim sistemleri hakkında bilgi araştırma ve yazma orada avantajları ve dezavantajları, farklı işletim sistemleri üzerinde, ben bilgi buldum ama görünüyor ise birileri bazı güncel bilgileri bana verebilir çok merak arama tarih için . Olabilir, bu insanlar için birbirleri üzerinde bazı avantajları ve dezavantajları eklemek söyle lütfen. DOS (veya MS-DOS) Windows XP ve Vista (Vista olarak daha çok yeni) Linux Mac OS X Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Katılmak isteriz ama DOS zamanlar ve daha önce de Linux veya MAC OS olarak dabbled asla var.
| |||
| |||
| Merhaba Dave Site, Google bir arama yapıyor, ben çok kullanıcı dostu ve farklı konu başlıkları çok çok nereye göndermek için olduğunu bilirler düzenini tarzı gibi yapmak;) bulundu |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, bu arada hoş geldiniz. : D |
|
| |||
| |||
| Ben, DOS kullanılan Windows (ilk sürüm beri) ve Linux (çeşitli dağıtımlar). İşte DOS ve Windows arasında karşılaştırmak için hiçbir şey, çünkü DOS tabanlı bir komut istemi OS olduğunu biz şimdi GUI tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsanız's. DOS basit bir işletim sistemi olduğunu ve hala Windows içinde (Komut) istemi birlikte, Linux onu terminal araç bulabilirsiniz. Arasında Linux ve Windows oy Linux gider. Ben Mac OS görmedim. |