![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, Я новачок тут і роблять проект і пошуку інформації з операційних систем і там писати про переваги і недоліки над різними операційними системами, я знайшов інформацію, але, здається, від такого при пошуку цікаво, якщо хто-небудь міг надати мені якийсь свіжою інформацією . Люди могли повідомити додати деякі переваги та недоліки цих один над одним. DOS (а не MS-DOS) Windows XP & Vista (Vista не так багато, надто нові) Linux Mac OS X Заздалегідь дякуємо вам за вашу допомогу: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені б дуже хотілося брати участь, але ОСН до мене, і я теж ніколи не пробував себе в Linux або MAC OS.
| |||
| |||
| Привіт Дейв, На сайті я знайшов від Google робить пошук, мені подобається стиль його розташування є дуже зручним, і багато різних титулів тим, щоб ви знали, де пост;) |
|
| |||
| |||
| Спасибі, до речі, ласкаво просимо. : D |
|
| |||
| |||
| Я використав DOS, Windows (починаючи з першої версії) і Linux (дистрибутиви декількох). Існує нічого порівнювати між DOS і Windows, оскільки DOS була заснована командному рядку ОС, поки ми в даний час використовують графічний інтерфейс ОС. DOS була основної операційної системи і ви все одно знайдете його протягом комплекті Windows (у командному рядку), в Linux це термінал інструментом. У період з Linux і Windows голосування моєї піде на Linux. Я не бачив Mac OS. |