μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Φεβ 2008, 05:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista

Γεια σου!
Η ελπίδα εσείς μπορεί να με βοηθήσει με μια clubbox πρόβλημα. Είμαι με τη χρήση των Windows Vista. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το λειτουργικό σύστημα που δεν μπορώ να λάβετε περισσότερα από 1 αρχεία clubbox. Το πρώτο αρχείο i πάντοτε να κατεβάσετε, αλλά στη συνέχεια δεύτερο αρχείο, i κλικ για το download, δεν φαίνεται για την clubbox κατεβάσετε κινητήρα. Στη συνέχεια, μετά από λίγο, θα είχε αυτή την οθόνη που λέει κάτι σαν να θέλω να κατεβάσετε το clubbox κινητήρα το οποίο έχω ήδη ..... πραγματικά περίεργο. Η ελπίδα εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο έξω! ευχαριστώ
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 05:53
Διαχειριστής Ομάδα

Default Συμβιβάσιμο των Clubbox με τα Windows Vista

Δεν θα μπορούσα να φροντίδα λιγότερο που έχετε πρόβλημα κλοπή δεδομένων.

Αυτό το νήμα είναι κλειστό.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows 7 Συμβατότητα; P5200 Λειτουργικά συστήματα Windows 7 16 Νοέμβρη 2009 08:16
Windows 7 και BT Broadband Internet Security Suite Συμβατότητα Mike0001 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 23 Οκτωβρίου του 2009 02:47
Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp? Theresonly1 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 22 Απρ 2009 01:03
Vista 32 και 64 κατάλογο συμβατότητας παιχνίδι - κράτη που υποστηρίζονται cheesepuff PC & Console Gaming 32 26η Σεπ 2008 12:31
Vista και τα προβλήματα συμβατότητας κότσυφας Λειτουργικά συστήματα Windows 16 19 Ιουλ 2007 13:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.