![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! Η ελπίδα εσείς μπορεί να με βοηθήσει με μια clubbox πρόβλημα. Είμαι με τη χρήση των Windows Vista. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το λειτουργικό σύστημα που δεν μπορώ να λάβετε περισσότερα από 1 αρχεία clubbox. Το πρώτο αρχείο i πάντοτε να κατεβάσετε, αλλά στη συνέχεια δεύτερο αρχείο, i κλικ για το download, δεν φαίνεται για την clubbox κατεβάσετε κινητήρα. Στη συνέχεια, μετά από λίγο, θα είχε αυτή την οθόνη που λέει κάτι σαν να θέλω να κατεβάσετε το clubbox κινητήρα το οποίο έχω ήδη ..... πραγματικά περίεργο. Η ελπίδα εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο έξω! ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν θα μπορούσα να φροντίδα λιγότερο που έχετε πρόβλημα κλοπή δεδομένων.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 Συμβατότητα; | P5200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 16 Νοέμβρη 2009 08:16 |
| Windows 7 και BT Broadband Internet Security Suite Συμβατότητα | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Οκτωβρίου του 2009 02:47 |
| Πώς Καλό είναι τα Windows 7; Θα διαθέτει οποιαδήποτε θεμάτων από Vista ή Xp? | Theresonly1 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 22 Απρ 2009 01:03 |
| Vista 32 και 64 κατάλογο συμβατότητας παιχνίδι - κράτη που υποστηρίζονται | cheesepuff | PC & Console Gaming | 32 | 26η Σεπ 2008 12:31 |
| Vista και τα προβλήματα συμβατότητας | κότσυφας | Λειτουργικά συστήματα Windows | 16 | 19 Ιουλ 2007 13:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |