![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! Dúfam, že vy mi môže pomôcť sa s clubbox problém. Já používám Windows Vista. Zaujímalo by ma, či je tento operačný systém, ktorý aj nemožno sťahovať viac ako 1 obrázkov na clubbox. Prvý obrázok som vždy môžete stiahnuť, ale potom druhý súbor, aj kliknutie na stiahnuť, to nie je na clubbox stiahnuť motora. Potom po chvíli, že by sa táto obrazovka, že hovorí niečo chcela stiahnuť clubbox aj motor, ktorý už ..... naozaj divné. Dúfam, že vy môžete pomôžte mi! vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mne je to úplne jedno, že máte problémy s krádeže dát.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kompatibilita Windows 7? | P5200 | Operačné systémy Windows | 7 | 16.listopadu 2009 08:16 |
| Windows 7 a BT Broadband Internet Security Suite Kompatibilita | Mike0001 | Operačné systémy Windows | 2 | 23.října 2009 02:47 |
| Ako kvalitná je Windows 7? To bude mať žiadne problémy s kompatibilitou z Vista alebo XP? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 4 | 22. apríla 2009 01:03 |
| Vista 32 a 64 hra kompatibility list - Členské podporované | cheesepuff | PC a herné konzoly | 32 | 26. September 2008 12:31 |
| Vista a problémy s kompatibilitou | kos | Operačné systémy Windows | 16 | 19. júla 2007 13:40 |
| Thread Tools | |
| |