"Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: на Добре имам проблем, който е кормуване ме луд, така харесвам помагам, ако мога.
Имам само възстановени моите компютри фабрика settins, така че всичко е било изтри.
Аз не са заредени всички програми или софтуер на компютъра, с изключение на една игра съм се опитва да използва.
Програмата работи добре на моя лаптоп и аз не получавате съобщения за грешки. Но когато се опитам да отворите програмата на моя компютър получавам следното съобщение:
"Compenent" MSINET.OCX "или на неговите зависимости не е правилно регистриран: файл липсва или е невалиден."
Имам изтеглен на "MSINET.OCX" файл, и аз трябва да я тури в папката "C: \ Windows \ System32"
Тогава въведете regsvr32 msinet.ocx в Старт / Изпълни, го казват, че регистрацията е успешна.
Опитвам се да започне играта отново съобщение за грешка, все още идва нагоре.
Аз опитах друг метод се опитва да регистрира, "MSINET.OCX" файл
, зареждайки MSINET.OCX файл с друг файл, пускането им в една и съща папка и щракнете инсталирате. Това също не отстрани проблема.
Имам опитвали и от двете Windows XP Home и Windows XP Proffessional но все пак получи съобщението.
PLEEEAASSSEE HEEELLLP.
Аз не съм компютър Wizz но са опитали всичко, което са намерили в интернет да се направи, но без късмет, моля някой с повече мозък, отколкото ми помогне, благодаря ви, Аш |