![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK mám problém, který je hnací mne bláznivý tak prosím, pomozte, můžete-li. Právě jsem obnovil mou ks továrna settins, takže vše, co byl vymazán. Mám nenahrává žádné programy nebo software na PC, kromě jedné hře Snažím se používat. Program funguje na mém notebooku a já jsem si žádné chybové zprávy. Ale když jsem se pokusila otevřít program na mém PC mám následující zprávu: "Compenent" MSINET.OCX "nebo jeho závislosti, které nejsou řádně registrována: soubor chybí nebo je neplatné." Já si stáhli "MSINET.OCX" soubor a já jsem ji ve složce "C: \ WINDOWS \ system32" I pak napište RegSvr32 msinet.ocx v nabídce Start / Spustit, to se říct, že je registrace úspěšná. Snažím se otevřít hru opět zobrazí chybová zpráva stále přichází. Jsem se pokusil jiný způsob pokusu o registraci, "MSINET.OCX" soubor stažením souboru s MSINET.OCX jiného souboru, čímž je ve stejné složce a kliknutím nainstalovat. To také není problém opravit. Jsem se pokusil o to jak Windows XP Home a Windows XP profesionály, ale ještě dostanu zprávu. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Nejsem počítačový Wizz ale já jsem se pokusil vše, co jsem našel na webu dělat, ale ne štěstí, prosím, někdo s větším mozkem než mi pomohla, děkuji, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste un-instalaci hry a instalovat znovu?