![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ΟΚ έχω ένα πρόβλημα, το οποίο είναι τρελός οδήγησης μου γι 'αυτό σας παρακαλώ, αν μπορείτε να βοηθήσει. Μόλις αποκατασταθεί το pc μου εργοστάσιο settins, οπότε όλα έχουν καταστραφεί. Δεν έχω φορτωθεί όλα τα προγράμματα ή λογισμικό για να το pc, εκτός από ένα παιχνίδι είμαι προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε. Το πρόγραμμα έργων προστίμου για φορητό υπολογιστή μου και δεν έχω μηνύματα λάθους. Όταν όμως προσπαθήσει να ανοίξει το πρόγραμμα για τον υπολογιστή μου έχω το ακόλουθο μήνυμα: "Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: ένα αρχείο λείπει ή είναι άκυρη." Έχω κατεβάσει το "MSINET.OCX" αρχείο και να το έχω στο φάκελο "C: \ WINDOWS \ system32" Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Regsvr32 MSINET.OCX στο Start / Run, θα το πω η εγγραφή είναι επιτυχής. Προσπαθώ να ανοίξει το παιχνίδι και πάλι το μήνυμα λάθους εξακολουθεί να εμφανίζεται. Έχω δοκιμάσει μια άλλη μέθοδο για την καταγραφή των προσπαθεί, "MSINET.OCX" αρχείου MSINET.OCX κατεβάζοντας το αρχείο με ένα άλλο αρχείο, τη θέση τους στον ίδιο φάκελο και κάνοντας κλικ εγκαταστήσετε. Αυτό επίσης δεν επιλύεται το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει και στις δύο Windows XP Home και Windows XP επαγγελματική, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Δεν είμαι σε υπολογιστή wizz αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα βρήκα στο διαδίκτυο για να το κάνετε, αλλά δεν τύχη, παρακαλώ κάποιον με περισσότερα μυαλά από μένα βοηθήσει, σας ευχαριστώ, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει un-την εγκατάσταση του παιχνιδιού και να εγκαταστήσετε ξανά;