![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK Imam problem koji je vozeći mene ispucan na taj način ugoditi pomoć ako može. Imam pravedan obnovljena moj pc's tvornici settins, pa sve što je izbrisala. Imam ne učita bilo kojeg programa ili softvera na računalo, osim u jednoj igri sam težak za korištenje. Program utvrde prekid na moj laptop i ja dobiti nijedan greška poruke. Ali kada sam probati i otvorite program na moj pc dobijem sljedeću poruku: "Compenent" MSINET.OCX "ili njegovih zavisnosti nije ispravno registrirana: datoteka nedostaje ili je nevažeći." Preuzeo sam datoteku u "MSINET.OCX" datoteku i stavio sam ga u folder "C: \ WINDOWS \ system32" I zatim upišite regsvr32 msinet.ocx na Start / Run, to je ono što je kazano je registracija uspješno. JA pokušati OpenBSD igra opet poruka o pogrešci i dalje dolazi gore. Pokušao sam još jedan način pokušavate registrirati se, "MSINET.OCX" datoteka preuzimanjem u MSINET.OCX datoteku s drugom datotekom, stavite ih u istu mapu i klikom instalirati. To također ne škripac problem. Pokušao sam ga na oba Windows XP Home i Windows XP Proffessional ali ipak dobiti poruku. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Nisam računalo Wizz ali Pokušao sam sve što sam našla na webu za napraviti, ali ne i sreća, molim nekoga tko ima više mozga od mene pomoć, hvala, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao de-instalirati igru i ponovo instalirate?