![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK van egy probléma, amelyet a vezetés én őrült ezért kérem, segítsen, ha tud. Most én felújított számítógép gyári settins, úgyhogy mindent már törölte. Nem tudok olyan programot vagy loaded szoftvert a számítógépre, kivéve egy játékot Próbálom használni. A program works fine on my laptop, és nem kapok hibaüzenetet. De amikor megpróbálja megnyitni a programot a PC-én jutok a következő üzenettel: "Compenent" MSINET.OCX "vagy a függőségek nem megfelelően nyilvántartásba: a fájl hiányzik vagy érvénytelen." Nekem van letöltött a MSINET.OCX "fájlt, és már be azt a mappát, a" C: \ WINDOWS \ system32 " Aztán típus regsvr32 msinet.ocx a Start / Futtatás, hogy az mondja ki a regisztráció sikeres volt. Próbáltam megnyitni a játék újra a hibaüzenet még mindig jön be. Megpróbáltam egy másik módszert próbál regisztrálni a "MSINET.OCX" fájlt letöltésével MSINET.OCX a fájlt egy másik fájlt, ami számukra az azonos mappájába kattintva telepíteni. Ez még nem orvosolja a problémát. Én próbáltam mind Windows XP Home és Windows XP szakmai, de még el az üzenetet. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Én nem egy számítógép Wizz de megpróbáltam mindent, amit találtam a neten csinálni, de nem szerencse, kérem valaki több agyvelő, mint nekem segíteni, köszönöm, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta ENSZ telepítése a játék és telepítése újra?