![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, יש לי בעיה שהוא נוהג לי משוגע אז אנא אם תוכל לעזור. יש לי רק לשחזר את המחשב של מפעל settins, אז הכל כבר מנוגב. יש לי את כל התוכניות לא טעון או על תוכנה למחשב, למעט משחק אחד, אני מנסה להשתמש. התוכנית פועלת היטב על הנייד שלי ואני לא מקבל הודעות שגיאה. אבל כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנית על המחשב שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה: "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: קובץ חסר או לא חוקי." אני חייב להוריד את "MSINET.OCX" קובץ ואני צריך לשים את זה בתיקייה "C: \ WINDOWS \ system32" אני לאחר מכן הקלד regsvr32 msinet.ocx על התחל / הפעלה, זה אומר את ההרשמה הצליחה. אני מנסה לפתוח את המשחק שוב את הודעת השגיאה עדיין מגיע למעלה. ניסיתי שיטה אחרת, בניסיון לרשום את "MSINET.OCX" קובץ על ידי הורדת קובץ MSINET.OCX עם קובץ אחר, לשים אותם באותה תיקייה ולחיצה על התקנה. זה גם לא לתקן את הבעיה. ניסיתי את זה הן Windows XP Home ו-Windows XP Proffessional אך עדיין מקבל את ההודעה. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. אני לא מחשב wizz אבל ניסיתי כל מה שאני צריך למצוא באתר האינטרנט לעשות, אך ללא הצלחה, בבקשה מישהו עם מוח יותר מאשר לעזור לי, תודה, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית לבטל את התקנת המשחק והתקנה מחדש?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "אילו אני צריכה לקנות מחשב נייד, buchanan?", "ER, אני מסתכל מסביב יהיה" | buchanan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 15 | 12th נובמבר 2007 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |