![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai turiu problemą, kuri yra Driving Me Crazy todėl prašome padėti, jei galite. Aš ką tik atnaujinti savo PC gamyklos settins, todėl viskas buvo nušluota. Aš ne įkeltas visas programas ar programinę įrangą į kompiuterį, išskyrus vieną žaidimą Bandau naudoti. Programa puikiai veikia ant mano laptopo ir gaunu pranešimus apie klaidas. Bet kai bandau atidaryti programa, ir ant mano PC gaunu tokį pranešimą: "Compenent" MSINET.OCX "arba jo priklausomybės nėra tinkamai registruotas: failo arba jis neteisingas." Aš atsisiuntė "MSINET.OCX" failą ir aš įdėti ją į katalogą "C: \ WINDOWS \ system32" Aš įrašykite regsvr32 msinet.ocx į Start / Run, jis sako registracija sėkminga. Bandau atidaryti žaidimo klaidos pranešimas vis dar pasirodo. Aš išbandžiau kitą bando registruotis, "MSINET.OCX" byla metodas imant MSINET.OCX failą su kita byla, išleisti jas į aplanką ir paspaudę įdiegti. Tai taip pat nėra išspręsti šią problemą. Aš išbandžiau ant abiejų Windows XP Home ir Windows XP Proffessional, bet vis dar rodomas. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Aš ne kompiuteris Wizz bet aš išbandžiau viską, ką rasiu internete tai, bet nėra laimės, prašom ką nors daugiau smegenų nei man padėti, ačiū, Uosis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried un-įdiegiant žaidimą ir iš naujo įdiegti?