rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

"Compenent" MSINET.OCX "lub jego zależności nie poprawnie zarejestrowane: af

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 listopada 2008, 15:12
Nowe państwa grupy

OK, mam problem, który zmusza mnie do szału, tak nam pomóc, jeśli można.

Mam tylko przywrócił mój pc fabryki settins, więc wszystko zostało wymazane.

I nie wszystkie programy ładowane lub oprogramowanie na PC, z wyjątkiem jednej gry jestem próbuje użyć.

Program działa na moim laptopie i nie mogę otrzymać komunikaty o błędach. Ale kiedy próbuję i otwórz program na moim komputerze pojawia się następujący komunikat:

"Compenent" MSINET.OCX "lub jego zależności nie poprawnie zarejestrowane: brakuje pliku lub jest nieprawidłowy."

Mam pobrali "MSINET.OCX" plik i mam go umieścić w folderze "C: \ WINDOWS \ system32"

I następnie wpisz polecenie regsvr32 msinet.ocx w Start / Uruchom, to znaczy rejestracja powiodła się.

Próbuję otworzyć grę ponownie komunikat o błędzie pojawia się nadal.

Mam wypróbowany inny sposób próbuje zarejestrować, "MSINET.OCX" file

MSINET.OCX pobierając plik z innego pliku, stawiając ich w tym samym folderze i klikając zainstalować. To także nie rozwiązuje problemu.

Mam próbowali go zarówno system Windows XP Home i Windows XP Proffessional ale wciąż wiadomości.

PLEEEAASSSEE HEEELLLP.

Nie jestem komputera Wizz ale próbowali wszystkiego, znalazłem w internecie do zrobienia, ale nie ma szczęścia, proszę kogoś bardziej niż do mnie mózgi pomoc, dziękuję, Ash
Old 19 listopada 2008, 08:01
Administrator Group

Czy próbowali un instalacji gry i ponownej instalacji?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.