![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| OK, mam problem, który zmusza mnie do szału, tak nam pomóc, jeśli można. Mam tylko przywrócił mój pc fabryki settins, więc wszystko zostało wymazane. I nie wszystkie programy ładowane lub oprogramowanie na PC, z wyjątkiem jednej gry jestem próbuje użyć. Program działa na moim laptopie i nie mogę otrzymać komunikaty o błędach. Ale kiedy próbuję i otwórz program na moim komputerze pojawia się następujący komunikat: "Compenent" MSINET.OCX "lub jego zależności nie poprawnie zarejestrowane: brakuje pliku lub jest nieprawidłowy." Mam pobrali "MSINET.OCX" plik i mam go umieścić w folderze "C: \ WINDOWS \ system32" I następnie wpisz polecenie regsvr32 msinet.ocx w Start / Uruchom, to znaczy rejestracja powiodła się. Próbuję otworzyć grę ponownie komunikat o błędzie pojawia się nadal. Mam wypróbowany inny sposób próbuje zarejestrować, "MSINET.OCX" file MSINET.OCX pobierając plik z innego pliku, stawiając ich w tym samym folderze i klikając zainstalować. To także nie rozwiązuje problemu. Mam próbowali go zarówno system Windows XP Home i Windows XP Proffessional ale wciąż wiadomości. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Nie jestem komputera Wizz ale próbowali wszystkiego, znalazłem w internecie do zrobienia, ale nie ma szczęścia, proszę kogoś bardziej niż do mnie mózgi pomoc, dziękuję, Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali un instalacji gry i ponownej instalacji?