"Compenent" MSINET.OCX "sau dependenţele sale nu a înregistrat în mod corect: AF OK Am o problemă, care este condus de mine aşa încât vă rugăm să nebun dacă puteţi ajuta.
L-am restaurat-mi bucăţi de fabrică settins, asa ca totul a fost şters.
Eu nu s-au încărcat toate programele software-ul sau de pe la PC, cu exceptia unui singur joc am încercat să-l folosiţi.
Programul de lucrări bine pe sistemul meu laptop şi I a lua nici un mesaj de eroare. Dar când încerc şi deschide programul pe PC-ul meu ma următorul mesaj:
"Compenent" MSINET.OCX "sau dependenţele sale nu a înregistrat în mod corect: un fişier lipseşte sau este invalid."
Am descarcat de pe "MSINET.OCX" fişier şi am pus-o în folderul "C: \ Windows \ system32"
Am apoi tastaţi regsvr32 msinet.ocx din Start / Run, ea a spus de înregistrare este de succes.
Nu încercaţi să deschideţi jocul din nou mesajul de eroare încă vine.
Am încercat o altă metodă de a încerca să înregistreze, "MSINET.OCX" fişier
prin descarcarea de MSINET.OCX fişier cu un alt dosar, punerea lor în acelaşi dosar şi făcând clic pe instala. Aceasta, de asemenea, nu se rezolva problema.
Am încercat-o pe ambele Windows XP Home şi Windows XP Proffessional, dar primesc mesaj.
PLEEEAASSSEE HEEELLLP.
Eu nu sunt un computer Wizz dar am încercat tot ce am găsit pe web pentru a face, dar nu şi noroc, vă rog pe cineva cu mai mult creier decât mă ajuta, vă mulţumesc, Ash |