![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
OK mám problém, ktorý je hnacou mne bláznivý tak prosím, pomôžte, ak môžete.
Práve som obnovil moju ks továreň settins, takže všetko, čo bol vymazaný. Mám nenahráva žiadne programy alebo softvér na PC, okrem jednej hre Snažím sa používať. Program funguje na mojom notebooku a já jsem si žiadne chybové hlásenia. Ale keď som sa pokúsila otvoriť program na mojom PC mám nasledujúcu správu: "Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: súbor chýba alebo je neplatný." Já si prevzali "MSINET.OCX" súbor a já jsem ji v zložke "C: \ WINDOWS \ system32" I potom napíšte RegSvr32 msinet.ocx v ponuke Štart / Spustiť, to sa povedať, že je registrácia úspešná. Snažím sa otvoriť hru opäť zobrazí chybové hlásenie stále prichádza. Som sa pokúsil iný spôsob pokuse o registráciu, "MSINET.OCX" súbor stiahnutím súboru s MSINET.OCX iného súboru, čím je v rovnakej priečinku a kliknutím nainštalovať. To tiež nie je problém opraviť. Som sa pokúsil o to ako Windows XP Home a Windows XP profesionálov, ale ešte dostanem správu. PLEEEAASSSEE HEEELLLP. Nejsem počítačový Wizz ale já jsem se pokusil všetko, čo som našiel na webe robiť, ale nie šťastie, prosím, niekto s väčším mozgom ako mi pomohla, děkuji, Ash |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Skúšali ste un-inštalácii hry a nainštalovať znova?