menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

"Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: af

Reply

Thread Tools
Old 16.listopadu 2008, 15:12
Nový člen skupiny

Default "Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: af

OK mám problém, ktorý je hnacou mne bláznivý tak prosím, pomôžte, ak môžete.

Práve som obnovil moju ks továreň settins, takže všetko, čo bol vymazaný.

Mám nenahráva žiadne programy alebo softvér na PC, okrem jednej hre Snažím sa používať.

Program funguje na mojom notebooku a já jsem si žiadne chybové hlásenia. Ale keď som sa pokúsila otvoriť program na mojom PC mám nasledujúcu správu:

"Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: súbor chýba alebo je neplatný."

Já si prevzali "MSINET.OCX" súbor a já jsem ji v zložke "C: \ WINDOWS \ system32"

I potom napíšte RegSvr32 msinet.ocx v ponuke Štart / Spustiť, to sa povedať, že je registrácia úspešná.

Snažím sa otvoriť hru opäť zobrazí chybové hlásenie stále prichádza.

Som sa pokúsil iný spôsob pokuse o registráciu, "MSINET.OCX" súbor

stiahnutím súboru s MSINET.OCX iného súboru, čím je v rovnakej priečinku a kliknutím nainštalovať. To tiež nie je problém opraviť.

Som sa pokúsil o to ako Windows XP Home a Windows XP profesionálov, ale ešte dostanem správu.

PLEEEAASSSEE HEEELLLP.

Nejsem počítačový Wizz ale já jsem se pokusil všetko, čo som našiel na webe robiť, ale nie šťastie, prosím, niekto s väčším mozgom ako mi pomohla, děkuji, Ash
Old 19. november 2008, 08:01
Administrátor Skupina

Default "Compenent" MSINET.OCX "alebo jeho závislosti, ktoré nie sú riadne zaregistrované: af

Skúšali ste un-inštalácii hry a nainštalovať znova?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.