![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ОК Имам проблем који је возачки мене луд на тај начин угодити помоћ ако може. Имам праведан обновљена мој пц'с фабрици сеттинс, па све што је избрисала. Имам не учита било ког програма или софтвера на рачунар, осим у једној игри сам тежак за коришћење. Програм утврде прекид на мој лаптоп и ја добити ниједан грешка поруке. Али када сам пробати и отворите програм на мој пц добијем следећу поруку: "Цомпенент" МСИНЕТ.ОЦКС "или његових зависности није исправно регистрована: датотека недостаје или је неважећи." Преузео сам датотеку у "МСИНЕТ.ОЦКС" датотеку и ставио сам га у фолдер "Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32" И затим откуцајте регсвр32 мсинет.оцкс на Старт / Рун, то је оно што је речено је регистрација успешно. ЈА пробати Отворен игра опет порука о грешци и даље долази горе. Покушао сам још један начин покушавате регистровати се, "МСИНЕТ.ОЦКС" датотека преузимањем у МСИНЕТ.ОЦКС датотеку са другом датотеком, ставите их у исту фасциклу и кликом инсталирате. То такође не шкрипац проблем. Покушао сам га на оба Уиндоус КСП Хоме и Уиндоус КСП Проффессионал али ипак добити поруку. ПЛЕЕЕААСССЕЕ ХЕЕЕЛЛЛП. Нисам рачунар Уизз али Покушао сам све што сам нашла на Интернету за направити, али не и срећа, молим некога ко има више мозга од мене помоћ, хвала, асх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао де-инсталирате игру и поново инсталирате?