az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

"Compenent" MSINET.OCX "veya bağımlılıkları doğru kaydı: AF

Reply

Konu Araçları
Old 16 Kasım 2008, 15:12
Yeni Üye Grubu

Tamam Beni deli olduğunu eğer olabilir yardım lütfen bir sorun var.

Ben sadece, bu yüzden her şeyi wiped olmuştur benim PC fabrika settins hakkına sahiptir.

Ben PC için, bir oyun dışında kullanmak için çalışıyorum herhangi bir program ya da yazılım yüklü değil.

Program iyi benim laptop üzerinde çalışıyor ve hiçbir hata mesajı. Ama denemek ve program açık benim ben Aşağıdaki mesajı elde pc:

"Compenent" MSINET.OCX "veya bağımlılıkları doğru kayıtlı değil: Bir dosya eksik veya geçersiz."

Ben "MSINET.OCX" dosyası indirdiğiniz ve klasöre "C koy var: \ WINDOWS \ system32"

Başlat / Çalıştır I yazın RegSvr32 msinet.ocx, bu kayıt başarılı olduğunu söyleyin.

Yine hala gelen hata iletisi oyun açmayı deneyin.

Ben, "MSINET.OCX" dosya kaydı çalışırken başka bir yöntem denedi

başka bir dosya ile MSINET.OCX dosya indirirken, aynı klasör ve tıklayarak install onları koyarak. Bu, sorunu çözmek değildir.

Ben XP Home ve Windows XP araç ama yine de mesaj almak gerek pencereler üzerinde denedim.

PLEEEAASSSEE HEEELLLP.

Ben bir bilgisayar wizz değilim ama yapmam gereken web'de bulduğunuz her şeyi denedim, ancak şans, ben, sen, Kül teşekkür yardım fazla beyinlerimiz biri, lütfen
Old 19 Kasım 2008, 08:01
Yönetici Grubu

Size BM denedim-oyun yüklemek ve yeniden yüklemeyi mı?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından