"Compenent" MSINET.OCX "або залежних від нього неправильно зареєстрований: AF ОК У мене є проблема, яка зводить мене з розуму тому, будь ласка, допомогти, якщо ви можете.
Я тільки що поновив заводі мого ПК settins, тому всі були знищені.
Я не завантажені будь-які програми або програмне забезпечення на ПК, за винятком однієї гри я намагаюся використовувати.
Програма чудово працює на моєму ноутбуку, і я не отримуєте повідомлення про помилки. Але коли я намагаюся і відкриті програми на моєму ПК я отримую таке повідомлення:
"Compenent" MSINET.OCX "або залежних від нього неправильно зареєстрований: файл відсутній або недійсним".
Я завантажив файл "MSINET.OCX", і я поклав його в папку "C: \ WINDOWS \ system32"
Потім я тип RegSvr32 MSINET.OCX в Пуск / Виконати, він сказав успішної реєстрації.
Я намагаюся відкрити в гру з'являється повідомлення про помилку ще йде вгору.
Я пробував інший спосіб намагаються зареєструвати, "Файл MSINET.OCX"
Завантажуючи файл MSINET.OCX з іншого файл, помістивши їх у ту ж папку і натиснути кнопку Встановити. Це також не вирішити проблему.
Я пробував його на обох Windows XP Home і Windows XP Proffessional, але все ще отримуєте повідомлення.
PLEEEAASSSEE HEEELLLP.
Я не комп'ютер Wizz але я спробував все, що я знайшла в Інтернеті потрібно зробити, але не пощастило, будь ласка, хто з великим мозком, чим мені допомогти, спасибі, Ash |