![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам FarCry2 и Fallout3. След натоварване и играя играта за ~ 15 минути, на компютъра ми ще се замразява. Екранът ще остана още, и сегашната звукови ефекта и музика би непрекъснато тръби из моите говорители. Моята мишка / клавиатура ще стане студен. Имам си вече обновени драйвери, но той няма ефект. Приятелката ми каза, че може би заради моята RAM. Аз в момента съм с 2X2Gb върху WindowsXP. XP само прочитания 2.75Gb на RAM. Това води до блокиране на компютъра ми? Има ли начин да се спре моя компютър от трясък, докато аз съм на игрите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обикновено това е показателно за едно от двете неща. 1. Overclocking. Това е много често симптом на лошо overclock. Ако картата ви е overclocked, разрохка на тези часовник скорости и виж, ако реши, че тя. 2. A crappy PSU. Разчесвам или каквото хвърля 12V от фрасвам, картата се нуждае от повече енергия, отколкото Става, а ти се замразява. Обикновено това ще предизвика общо рестартирате системата, но това нещо може да се случи нещо като добре. Вие също може да проверите вашата памет напрежението в BIOS, за да сте сигурни, че мача какво ви RAM нужди.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, съгласен съм с това, което каза Carbon, но за да отговоря на въпроса ви за RAM, то няма да се води на компютъра за катастрофата, тъй като не мога да видя всичко, тя не може да вижда цялата RAM, защото това е 32Bit OS.
| |||
| |||
| Аз не съм overclocked компютъра ми по какъвто и да било, и аз силно се съмняват в компютъра се съхранява Купих си компютър от overclocked, че е добре. Но просто в случая те не, как ще мога ли да кажа, ако той overclocked него? Аз съм много сигурен, че имате достатъчно енергия. Аз съм с корсар TX750W PSU, E8400, 9800GX2. Аз също чух, че корсар PSUs са доста надеждни. Ще взема погледнете моя BIOS, за да сте сигурни памет напрежение мача ми RAM. Накрая, когато си играят последните игри, като Fallout3, компютъра ми блокира. Въпреки това, когато се играе по-стари игри като FEAR, моя компютър работи добре. Има ли някакъв вид на обяснение за това? |
|
| |||
| |||
| Това е вероятно RAM напрежение проблем тогава, или нещо подобно, тъй като по-новите игри, ще изисква повече достъп на RAM, както и поради това напрежение, ще се наложи да тичам правилно. |
|
| |||
| |||
| Можете да пускате GPU-Z и сравнете "по подразбиране" часовници на редовни часовници. Корсар на 750W възел се прави от някои други crappy фирма, а не Seasonic, но то трябва най-малко се оправи в тази ситуация.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Аз съм с АА гигабайт EP45-DS3L и OCZ жетваря PC2-8500 2X2Gb. В зависимост от OCZ сайт, предложените напрежение настройка е между 2.1-2.3. Отидох в гигабайт BIOS и забелязах, че паметта на напрежение настройка е определен на 1,8. Заклевам се увеличава до 2.1, аз забелязах, че броят на напрежението започва да се превърне розово. Отидох висока, proboly около 2.4, и аз забелязах, че броят на напрежение обърна червено. Имам в момента е моята памет напрежение в 2.0, където е сив. Предложените минимални напрежение, че моята RAM се предполага, е 2.1, което според моето BIOS се маркира в розово. Ще бъде безопасно за усилване на паметта ми напрежение от 2,1? Освен това, какво значи да си памет повече напрежение auctually правя с моята памет? Има ли я дам повече мощност, така че могат да се представят по-добре? Ако е така, защо просто не мога да се повиши напрежението до 3,0? |
|
| |||
| |||
| Пропускане на дънната платка тук. Увеличете го каквото кутията казва. Някои модули изискват определено количество енергия за да работи коректно. Повишаване го до 3,0 ще изпържи вашия RAM.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, игнорират цветни кодове, те са насоките за стандартни спецификационен RAM модули, но тъй като OCZ неща изисква повече от стандартно напрежение, това е без значение. |
|
| |||
| |||
| Благодаря. Моят компютър изглежда да са спрели трясък кога игри. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни Трясък Помощ! | бонг | Общи Хардуер Чат | 10 | 8-ми ноември, 2009 18:09 |
| Всички игри трясък - Помощ моля (компютърните технологии) | jonia | PC & конзолата Gaming | 1 | 24 май 2009 г. 11:49 |
| Компютърна Постоянно трясък | topxx | Общи Хардуер Чат | 9 | 19 Март 2009 02:18 |
| Моят компютър поддържа трясък | ken979 | Общи Софтуер Чат | 13 | 18 Март 2008 07:06 |
| Трясък компютър Неприятна работа, подъл подозрение му, свързани с моята овен | Роби | Процесори, дънни платки & RAM | 14 | 8 Март 2008 11:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |