menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Zatímco herní počítač burácení

Reply

Thread Nástroje
Old 13.listopadu 2008, 21:57
Člen Skupina

Default Zatímco herní počítač burácení

Právě jsem dostal Fallout3 a FarCry2. Po naložení a hrát hry pro ~ 15 minut, počítač by mrazem. Na obrazovce by zůstat i nadále, a současný zvuk a hudba by nepřetržitě vřískat z mých reproduktorů. Moje myš / klávesnice, by se také stát nereaguje.

Již jsem aktualizováno můj řidičů, ale nemá žádný vliv. Můj kamarád říkal, že možná právě proto, můj RAM. I v současné době používám 2X2Gb pro WindowsXP. XP pouze čte 2.75Gb RAM. Je to způsobuje můj počítač se zhroutí? Existuje způsob, jak zastavit počítač od shazovat, zatímco já jsem hra?
Old 14.listopadu 2008, 00:58
Dárce Skupina

Obvykle je to ukazuje, že jedna ze dvou věcí.

1. Přetaktování. To je velmi často příznakem špatné přetaktování. Pokud je vaše karta overclocked, uvolnit se tyto hodiny rychlostí a uvidíme, jestli to, že řeší.
2. A mizerný PSU. Zvlnění nebo co hází 12V v nepořádku, karta potřebuje více energie, než je to dostat, a dostanete mrazem. Obvykle to znamená, že celkový systém restartovat, ale takovou věc může dojít k tomu, jak dobře.

Můžete také zkontrolovat napětí pamětí v BIOSu, aby se ujistil, že to, co odpovídá vaší RAM potřeb.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 14.listopadu 2008, 06:09
Dárce Skupina

Ano, souhlasím s tím, co řekl Carbon, ale odpověď na Vaši otázku o RAM, nebude příčinou havárie počítače, protože nemohou vidět všechno, není možné vidět všechny RAM, protože se jedná o 32Bit OS.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 14.listopadu 2008, 08:47
Člen Skupina

I haven't overclocked můj počítač v každém případě, a já jsem velmi pochybovat počítači uchovávat jsem koupil počítač od overclocked to stejně. Ale jen v případě, že mají-udělal, jak bych měl být schopen říci, jestli overclocked to?

Jsem si jistá, že mám dost síly. I'm pomocí PSU Corsair TX750W, E8400, 9800GX2. Také jsem slyšel, že Corsair PSUs jsou docela spolehlivé.

Uvidíme se podívat na můj BIOS, aby se ujistil, že napětí odpovídá mé paměti RAM.

Nakonec, když jsem hru posledních hrách, jako Fallout3, můj počítač havaruje. Nicméně, když jsem hrát starší hry, jako je strach, můj počítač běží v pohodě. Existuje nějaký vysvětlení pro to?
Old 14.listopadu 2008, 08:55
Dárce Skupina

Je to pravděpodobně RAM napětí pak problém nebo něco podobného, jako novější hry budou vyžadovat větší přístup RAM, a proto je napětí budou muset pracovat správně.
Old 14.listopadu 2008, 19:11
Dárce Skupina

Můžete spustit GPU-Z a porovnejte "default" hodiny na pravidelné hodiny.

Corsair je 750W jednotka je vyrobena jinou mizerný, nikoli Seasonic, ale mělo by to být alespoň OK v této situaci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 14.listopadu 2008, 22:27
Člen Skupina

Jsem pomocí aa Gigabyte EP45-DS3L a žnec OCZ PC2-8500 2X2Gb. Podle této OCZ stránce, navrhuje, napětí nastavení je mezi 2.1-2.3. Šel jsem do Gigabyte nastavení BIOSu a poznamenat, že paměť nastavení napětí byl stanoven na 1,8. Jak jsem se zvýšila na 2.1, jsem si všiml, že napětí počet začal zase růžové. Šel jsem vyšší, proboly asi 2,4, a jsem si všiml, že napětí se počet červených.

Mám v současné době Moje paměť napětí na 2.0, kde je šedá. Navrhované minimální napětí, že moje paměť RAM je navrženo je 2,1, což je podle mého BIOS je označeno růžově. By to bylo bezpečné pro podporu mé paměti napětí na 2.1?

Kromě toho, co dává mé paměti více napětí auctually udělat pro to, aby mé paměti? Má dát mu větší moc, aby se mohl fungovat lépe? Pokud ano, proč bych nemohl jen zvýšit napětí na 3,0?
Old 14.listopadu 2008, 23:28
Dárce Skupina

Ignorovat vaší desce zde. Boost je to bez ohledu na políčko říká.

Některé moduly vyžadují určitou sílu pracovat správně. Zvýšení to 3.0 by plůdku vaší RAM.
Old 15.listopadu 2008, 05:35
Dárce Skupina

Ano, ignorování barevné kódy, které jsou standardní pokyny pro spec RAM moduly, ale jako OCZ tak vyžaduje více než standardní napětí, je to irelevantní.
Old 15.listopadu 2008, 07:26
Člen Skupina

Děkujeme vám. Můj počítač, jak se zdá, zastavil shazovat při hraní.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Computer Crashing HELP! Bong Obecné Hardware Chat 10 8.listopadu 2009 18:09
Všechny hry shazovat - Pomozte prosím (počítačové technologie) jonia PC a herní konzole 1 24. květen 2009 11:49
Počítač neustále shazovat topxx Obecné Hardware Chat 9 19. března 2009 02:18
Můj počítač pořád shazovat ken979 Obecné Software Chat 13 18. března 2008 07:06
Shazovat počítač Grrrrr, záludný podezření jeho souvisí s mým ram Robbie Procesory, základní desky & RAM 14 8. března 2008 11:17
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.