μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Ενώ Computer συντρίβεται Gaming

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Νοεμβρίου 2008, 21:57
Μέλος Ομάδα

Default Ενώ Computer συντρίβεται Gaming

Απλώς έχεις FarCry2 και Fallout3. Μετά τη φόρτωση και να παίζουν το παιχνίδι για ~ 15 λεπτά, ο υπολογιστής μου θα παγώσει. Η οθόνη θα παραμείνουν ακόμα και το σημερινό αποτέλεσμα ήχου και της μουσικής θα συνεχώς σάλπισμα από ηχεία μου. Το ποντίκι / πληκτρολόγιο θα μπορούσε επίσης να σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Έχω ήδη ενημερώσει τους οδηγούς μου, αλλά δεν έχει καμία επίδραση. Ο φίλος μου είπε ότι ίσως επειδή μου RAM. I am χρησιμοποιούν σήμερα 2X2Gb για WindowsXP. XP μόνο διαβάζει 2.75Gb RAM. Είναι αυτή που προκαλεί ο υπολογιστής μου να δυστύχημα; Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να συντρίβεται από τον υπολογιστή μου, ενώ είμαι gaming;
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 00:58
Ομάδα Δωρητών

Συνήθως αυτή είναι ενδεικτική ενός από τα δύο πράγματα.

1. Overclocking. Αυτό είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα μιας κακής overclock. Εάν η κάρτα σας είναι overclocked, χαλαρώστε ρολόι ταχύτητες μέχρι αυτές και να δούμε αν αυτό που επιλύει.
2. Μια crappy PSU. Κυμάτιο ή οτιδήποτε πετάει 12V από παλαβό, κάρτα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από ό, τι είναι να, και να πάρω ένα καταψύχετε. Συνήθως, αυτό θα προκαλέσει συνολικά επανεκκίνηση του συστήματος, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί επίσης.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη μνήμη σας τάσης στο BIOS για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που σας ταιριάζει RAM ανάγκες.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 06:09
Ομάδα Δωρητών

Yea, συμφωνώ με όσα είπε άνθρακα, αλλά να απαντήσω στην ερώτησή σας σχετικά με τη μνήμη RAM, δεν θα προκαλέσει τον υπολογιστή σε συντριβή, καθώς δεν μπορούν να δουν όλα, δεν μπορείτε να δείτε όλες τις RAM γιατί είναι ένα 32bit OS.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 08:47
Μέλος Ομάδα

Δεν έχω overclocked υπολογιστή μου στην ούτως ή άλλως, πολύ αμφιβάλλω και εγώ ο υπολογιστής κατάστημα που αγόρασα τον υπολογιστή μου από overclocked και αυτός. Αλλά μόνο σε περίπτωση που έκαναν, πως θα είμαι σε θέση να πω αν overclocked αυτό;

Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχω αρκετή δύναμη. Είμαι χρησιμοποιώντας Corsair TX750W PSU, E8400, 9800GX2. Επίσης ακούγεται ότι Corsair PSUs είναι αρκετά αξιόπιστη.

Θα ρίξω μια ματιά στο BIOS μου για να βεβαιωθείτε ότι η μνήμη RAM τάσης αγώνες μου.

Τέλος, κάθε φορά που θα παίξουν τα τελευταία παιχνίδια, όπως Fallout3, ο υπολογιστής μου κολλάει. Ωστόσο, όταν θα παίξει μεγάλα παιχνίδια, όπως και ο φόβος, ο υπολογιστής μου τρέχει καλά. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό;
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 08:55
Ομάδα Δωρητών

Είναι πιθανόν RAM τάση τότε το πρόβλημα ή κάτι παρόμοιο, ως τα νεότερα παιχνίδια θα απαιτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση της μνήμης RAM, και επομένως η τάση θα πρέπει να λειτουργούν σωστά.
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 19:11
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να εκτελέσετε GPU-Z και να συγκρίνουν το "προεπιλογή" ρολόγια στην τακτική ρολόγια.

Corsair 750W της μονάδας γίνεται με κάποια άλλη εταιρεία crappy, δεν Seasonic, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να είναι καλά σε αυτή την κατάσταση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 22:27
Μέλος Ομάδα

Είμαι χρησιμοποιώντας αα Gigabyte EP45-DS3L και OCZ Reaper PC2-8500 2X2Gb. Σύμφωνα με την OCZ ιστοσελίδα, η προτεινόμενη ρύθμιση τάσης είναι μεταξύ 2,1-2,3. Πήγα στην Gigabyte ρύθμιση του BIOS και διαπίστωσα ότι η μνήμη τάσης ρύθμιση ορίστηκε σε 1,8. Όπως θα αυξηθεί στο 2,1, παρατήρησα ότι ο αριθμός τάση άρχισε να μετατρέψει ροζ. Πήγα υψηλότερο, proboly γύρω στο 2.4, και παρατήρησα ότι η τάση αριθμό μετατραπεί κόκκινο.

Έχω σήμερα τη μνήμη μου τάση σε 2.0, όταν είναι γκρι. Η προτεινόμενη ελάχιστη τάση που μου προτείνεται RAM είναι 2,1, η οποία σύμφωνα με το BIOS μου είναι αισθητή σε ροζ χρώμα. Θα είναι ασφαλές να ενισχύσει τη μνήμη μου τάση στο 2,1;

Επιπλέον, τι μου δίνει περισσότερη μνήμη τάσης auctually να κάνει τη μνήμη μου; Έχει δώσει περισσότερη δύναμη ώστε να μπορεί να έχουν καλύτερες επιδόσεις; Αν ναι, γιατί απλώς δεν μπορώ να ενισχύσει την τάση στο 3,0;
Old 14 Νοεμβρίου 2008, 23:28
Ομάδα Δωρητών

Αγνόησε τη μητρική πλακέτα εδώ. Ενισχύστε την όποια και αν είναι το κουτί λέει.

Ορισμένα τμήματα απαιτούν ένα ορισμένο ποσό ενέργειας για να λειτουργήσει σωστά. Η αύξηση αυτή σε 3,0 γόνου θα σας RAM.
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 05:35
Ομάδα Δωρητών

Yea, αγνοεί το χρώμα τους κωδικούς, είναι κατευθυντήριες γραμμές για τυποποιημένες spec λειτουργικές μονάδες μνήμης RAM, αλλά ως το OCZ stuff απαιτεί περισσότερα από συνήθεις τάσεις, είναι άνευ σημασίας.
Old 15 Νοεμβρίου, 2008, 07:26
Μέλος Ομάδα

Σε ευχαριστώ. Ο υπολογιστής μου μοιάζει να έχει σταματήσει όταν συντρίβεται gaming.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή Crashing HELP! bong Γενική Συζήτηση Hardware 10 8 Νοεμβρίου, 2009 18:09
Όλα τα παιχνίδια συντρίβεται - Βοήθεια παρακαλώ (υπολογιστή τεχνολογίας) jonia PC & Console Gaming 1 24η Μαΐου 2009 11:49
Διαρκώς Υπολογιστών συντρίβεται topxx Γενική Συζήτηση Hardware 9 19 Μαρ 2009 02:18
Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να συντρίβεται ken979 Γενικά Λογισμικό Chat 13 18 Μαρ 2008 07:06
Συντρίβεται υπολογιστή grrr, ύπουλος που συνδέεται με την υποψία μου κριάρι Robbie Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 14 8η Μαρ 2008 11:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.