manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Computer pad sustava Dok Gaming

Reply

Thread Tools
Old 13. studenog 2008, 21:57
Member Group

Default Computer pad sustava Dok Gaming

JA pravedan je dobio FarCry2 i Fallout3. Nakon utovara i igrajući igru za ~ 15 minuta, moj računalo bi zamrznuti. Zaslonu će ostati i dalje, kao i trenutni zvučni efekt i glazba bi stalno trubiti iz moje govornika. Moj miš / tipkovnica bi postati reagira.

Već sam ažurira moja vozača, ali nema efekta. Moj prijatelj je rekao da možda zbog moje RAM. Ja sam koristeći 2X2Gb Trenutno na WindowsXP. XP samo čita 2.75Gb RAM-a. Je li to uzrok mom računalu za sudar? Da li postoji način da se zaustavi pad sustava moj računalo iz igre dok sam ja?
Old 14. studenog 2008, 00:58
Donatorska Grupa

Obično je to indikativno u jednoj od dvije stvari.

1. Overclocking. To je vrlo uobičajena simptom loš overclock. Ako vaša kartica je overclocked, razmrdati up one clock brzine i vidjeti ako se to rješava ga.
2. A jebani PSU. Mreškati ili bilo što baca 12V iz udarac, kartici treba više snage nego što se dobije, a dobivate zamrznuti. Obično će to izazvati ukupno restart sustava, ali to vrsta stvari može dogoditi as well.

Vi svibanj također provjerite svoje memorije napon u BIOS kako biste bili sigurni da ono što odgovara Vašim potrebama RAM.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 14. studenog 2008, 06:09
Donatorska Grupa

Da, slažem se sa onim što je rekao Carbon, ali odgovor na Vaše pitanje o RAM-a, neće biti uzrok računalo kako bi se srušiti, jer ga ne mogu vidjeti sve, ne može vidjeti sve RAM-a, jer je to 32Bit OS.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 14. studenog 2008, 08:47
Member Group

Nisam overclocked moj računalo u anyway, i ja jako sumnjam računalo pohraniti sam kupio moj računalo od overclocked to kao dobro. Ali samo u slučaju da učini, kako bi mogli reći ako on overclocked to?

Im 'ljepušan siguran sam dovoljno snage. Im 'koristeći gusar TX750W PSU, E8400, 9800GX2. Također sam čula da je gusar PSUs su prilično pouzdani.

Uzet ću pogledati moj BIOS kako bi bili sigurni da je memorija napon odgovara mom RAM.

Na kraju, kad sam igrati nedavne igre, poput Fallout3, moj računalo crashes. Međutim, kada sam igrati starije igre, poput straha, moj računalo runs fine. Ima li neke od objašnjenje za ovo?
Old 14. studenog 2008, 08:55
Donatorska Grupa

To je vjerojatno RAM napon onda problem ili nešto slično, kao i novije igre će zahtijevati više pristupa RAM-a, a samim tim i naponi će biti potrebna za pokrenuti kako valja.
Old 14. studenog 2008, 19:11
Donatorska Grupa

Možete pokrenuti GPU-Z i usporedite "default" satove za redovite satove.

Gusar's 750W jedinica je napravljena od strane neke druge jebani tvrtke, a ne Seasonic, ali treba barem biti u redu u ovoj situaciji.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 14. studenog 2008, 22:27
Member Group

Ja sam koristeći aa gigabajt EP45-DS3L i OCZ žetelac PC2-8500 2X2Gb. Prema OCZ website, predlošenu postavka je napon između 2,1-2,3. I uđe u gigabajt BIOS postavka i primijetio da je napon memorije je postavka postavljena na 1.8. Kao što sam povećan je na 2.1, primijetio sam da je napon broj počela skrenuti ružičasta. Bio sam više, proboly oko 2.4, a primijetio sam da je napon okrenut broj crveno.

Imam trenutno postavljanja memorije napon na 2.0, gdje je sivo. Predlošenu minimalni napon da moj RAM je predložen je 2.1, koje su prema mom BIOS označena ružičasta. Želiš li biti siguran da poboljšate moja memorija napona do 2,1?

Osim toga, ono što ne daje moja memorija više napona auctually učiniti da moja memorija? Da li da joj više snage tako da se može bolje? Ako je tako, zašto ne mogu samo jačati napon na 3,0?
Old 14. studenog 2008, 23:28
Donatorska Grupa

Zanemari vaše matične ploče ovdje. Poticaj da se bez obzira na kutiji piše.

Određene moduli zahtijevaju određenu količinu moći raditi ispravno. Povećanje da bi 3,0 pržiti vaše RAM.
Old 15. studenog 2008, 05:35
Donatorska Grupa

Da, ignorirati kodove boja, one su smjernice za standardnu spec. RAM modula, ali kako se stvari OCZ zahtijeva više nego standardni naponi, to je nevažna.
Old 15. studenog 2008, 07:26
Member Group

Hvala. Moj računalo izgleda kao da su se prestali pad sustava našto igranje.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Computer Pad POMOĆ! Bong General Hardware Chat 10 8. studeni 2009 18:09
Sve igre pad sustava - Pomoć molim (računalni teh) jonia PC & konzole Igre 1 24. svibanj 2009 11:49
Computer Stalno pad sustava topxx General Hardware Chat 9 19. ožujak 2009 02:18
Moj računalo uspomena pad sustava ken979 Općenito Software Chat 13 18. ožujak 2008 07:06
Pad sustava računalo Grrr, tajni njene sumnje povezan s mojim ram Robbie CPU, Matične ploče i RAM 14 8. ožujak 2008 11:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.