kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Számítógépes játék összeomlik Míg

Reply

Téma eszközök
Old November 13, 2008, 21:57
Csoport tagja

Default Számítógépes játék összeomlik Míg

Most FarCry2 és Fallout3. Betöltése után, és játszani a játékot ~ 15 perc, a számítógépet nem fagyasztható. A képernyőn marad továbbra is, és a jelenlegi és a zenei hang hatása lenne folyamatosan harsog az én hangfalak. Saját egér / billentyűzet szintén nem válaszol.

Már én frissített illesztőprogramokat, de nincs hatása. A barátom azt mondta, talán azért, mert az én RAM. Én jelenleg használok 2X2Gb a WindowsXP. Csak XP olvasás 2.75Gb RAM. Ez okozza a számítógépet összeomlik? Van úgy, hogy állítsa le a számítógépet és az összeomlik, amíg én vagyok a játékkonzolokat?
Old November 14, 2008, 00:58
Donor Group

Általában ez azt jelzi, hogy a két dolog.

1. Overclocking. Ez egy nagyon gyakori tünete a rossz overclock. Ha a kártyát nem overclocked lazítsa ki azokat óra sebességre és nézd meg, hogy oldja meg.
2. A retkes PSU. Fodrozódás vagy bármi selyemfonó 12V a gázos, kártya igények nagyobb teljesítményű, mint a 'kezd, és kapsz egy fagyasztható. Általában ez okozhatja a teljes rendszer újraindítása azonban ez a fajta dolog történhet is.

Azt is ellenőrizze a memória feszültsége a BIOS-ban győződjön meg róla, hogy mi a mérkőzés RAM igényeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old November 14, 2008, 06:09
Donor Group

Igen, egyetértek azzal, amit Carbon mondta, hanem az, hogy válaszoljak a kérdésedre a RAM, akkor nem okoz, hogy a számítógép összeomlik, mert nem látja az egészet, akkor nem látja a RAM, mert ez egy 32bit OS.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old November 14, 2008, 08:47
Csoport tagja

Nem overclocked a számítógépet és az egyébként is, és nagyon kétséges a számítógépen tárolni vettem a számítógépet a overclocked válik. De csak eseti tudta, hogyan lenne képes megmondani, ha overclocked ez?

Én biztos vagyok benne, hogy van elég erő. I'm using TX750W Corsair PSU, E8400, 9800GX2. Azt is hallottam, hogy a Corsair PSUs elég megbízható.

Majd nézd meg a BIOS-t, hogy biztosan a memória feszültsége matches én RAM.

Végül, ha játszom legújabb játékokat, mint a Fallout3, a számítógép lefagy. Ugyanakkor, ha játszom régebbi játékok, mint a félelem, a saját gépen fut jól. Van valami magyarázat erre?
Old November 14, 2008, 08:55
Donor Group

Ez valószínűleg RAM feszültség, akkor a probléma, vagy valami hasonló, mint az újabb játékok igényelnek hozzáférést a RAM, és ezért a feszültség lesz szükség, hogy megfelelően működjenek.
Old November 14, 2008, 19:11
Donor Group

Futtathat GPU-Z, és hasonlítsa össze az "alapértelmezett" órákat, hogy a rendszeres órák.

Corsair's 750W egység által egy másik retkes társaság nem Seasonic, de legalább egy OK ebben a helyzetben.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old November 14, 2008, 22:27
Csoport tagja

Én használ aa Gigabyte EP45-DS3L és Reaper OCZ PC2-8500 2X2Gb. Az OCZ honlapján a javasolt feszültség beállítás között 2,1-2,3. Bementem a Gigabyte BIOS beállítás, és észrevettem, hogy a memória feszültség beállítás meg a 1.8. Amint azt növelte a 2,1, észrevettem, hogy a feszültség száma kezdett viszont rózsaszín. Elmentem magasabb, proboly mintegy 2,4, és észrevettem, hogy a feszültség száma elvörösödött.

Én jelenleg emlékezetemben feszültséget 2,0, ahol a szürke. A javasolt minimális feszültség, hogy a RAM javasolt, a 2.1, amely szerint az én BIOS van jelölve rózsaszínnel. Lenne biztonságos fellendítése emlékezetemben feszültség 2,1?

Továbbá, mit jelent, hogy én memória több feszültség auctually nem a saját memóriájában? Van neki több hatalma így jobban teljesítenek? Ha igen, miért nem tudok csak fokozza a feszültséget, hogy 3,0?
Old November 14, 2008, 23:28
Donor Group

Kihagyja a alaplap itt. Boost azt mondja, amit a dobozba.

Egyes modulok megkövetelik egy bizonyos összeget, hogy működni. Növelése, hogy nem sül el a 3,0 RAM.
Old November 15, 2008, 05:35
Donor Group

Igen, nem veszik figyelembe a színkódokat, ezek az iránymutatások standard spec RAM modulokat, de ahogy a dolgok OCZ nagyobb, mint a standard feszültsége, ez lényegtelen.
Old November 15, 2008, 07:26
Csoport tagja

Köszönöm. A számítógép úgy tűnik, hogy le is összeomlik, ha játék.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Computer Crashing HELP! Bong Általános fémáru Chat 10 November 8, 2009 18:09
Minden játék összeomlik - Súgó kérem (számítógép-technika) jonia PC és konzol játékok 1 24. május 2009 11:49
Számítógép Folyamatosan összeomlik topxx Általános fémáru Chat 9 19. március 2009 02:18
A számítógép tárolja összeomlik ken979 General Chat szoftver 13 18. március 2008 07:06
Grrr számítógép összeomlik, alattomos gyanú, hogy kapcsolatban áll az én ram Robbie Processzorok, alaplapok és RAM 14 8. március 2008 11:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.