![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most FarCry2 és Fallout3. Betöltése után, és játszani a játékot ~ 15 perc, a számítógépet nem fagyasztható. A képernyőn marad továbbra is, és a jelenlegi és a zenei hang hatása lenne folyamatosan harsog az én hangfalak. Saját egér / billentyűzet szintén nem válaszol. Már én frissített illesztőprogramokat, de nincs hatása. A barátom azt mondta, talán azért, mert az én RAM. Én jelenleg használok 2X2Gb a WindowsXP. Csak XP olvasás 2.75Gb RAM. Ez okozza a számítógépet összeomlik? Van úgy, hogy állítsa le a számítógépet és az összeomlik, amíg én vagyok a játékkonzolokat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Általában ez azt jelzi, hogy a két dolog. 1. Overclocking. Ez egy nagyon gyakori tünete a rossz overclock. Ha a kártyát nem overclocked lazítsa ki azokat óra sebességre és nézd meg, hogy oldja meg. 2. A retkes PSU. Fodrozódás vagy bármi selyemfonó 12V a gázos, kártya igények nagyobb teljesítményű, mint a 'kezd, és kapsz egy fagyasztható. Általában ez okozhatja a teljes rendszer újraindítása azonban ez a fajta dolog történhet is. Azt is ellenőrizze a memória feszültsége a BIOS-ban győződjön meg róla, hogy mi a mérkőzés RAM igényeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, egyetértek azzal, amit Carbon mondta, hanem az, hogy válaszoljak a kérdésedre a RAM, akkor nem okoz, hogy a számítógép összeomlik, mert nem látja az egészet, akkor nem látja a RAM, mert ez egy 32bit OS.
| |||
| |||
| Nem overclocked a számítógépet és az egyébként is, és nagyon kétséges a számítógépen tárolni vettem a számítógépet a overclocked válik. De csak eseti tudta, hogyan lenne képes megmondani, ha overclocked ez? Én biztos vagyok benne, hogy van elég erő. I'm using TX750W Corsair PSU, E8400, 9800GX2. Azt is hallottam, hogy a Corsair PSUs elég megbízható. Majd nézd meg a BIOS-t, hogy biztosan a memória feszültsége matches én RAM. Végül, ha játszom legújabb játékokat, mint a Fallout3, a számítógép lefagy. Ugyanakkor, ha játszom régebbi játékok, mint a félelem, a saját gépen fut jól. Van valami magyarázat erre? |
|
| |||
| |||
| Ez valószínűleg RAM feszültség, akkor a probléma, vagy valami hasonló, mint az újabb játékok igényelnek hozzáférést a RAM, és ezért a feszültség lesz szükség, hogy megfelelően működjenek. |
|
| |||
| |||
| Futtathat GPU-Z, és hasonlítsa össze az "alapértelmezett" órákat, hogy a rendszeres órák. Corsair's 750W egység által egy másik retkes társaság nem Seasonic, de legalább egy OK ebben a helyzetben.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Én használ aa Gigabyte EP45-DS3L és Reaper OCZ PC2-8500 2X2Gb. Az OCZ honlapján a javasolt feszültség beállítás között 2,1-2,3. Bementem a Gigabyte BIOS beállítás, és észrevettem, hogy a memória feszültség beállítás meg a 1.8. Amint azt növelte a 2,1, észrevettem, hogy a feszültség száma kezdett viszont rózsaszín. Elmentem magasabb, proboly mintegy 2,4, és észrevettem, hogy a feszültség száma elvörösödött. Én jelenleg emlékezetemben feszültséget 2,0, ahol a szürke. A javasolt minimális feszültség, hogy a RAM javasolt, a 2.1, amely szerint az én BIOS van jelölve rózsaszínnel. Lenne biztonságos fellendítése emlékezetemben feszültség 2,1? Továbbá, mit jelent, hogy én memória több feszültség auctually nem a saját memóriájában? Van neki több hatalma így jobban teljesítenek? Ha igen, miért nem tudok csak fokozza a feszültséget, hogy 3,0? |
|
| |||
| |||
| Kihagyja a alaplap itt. Boost azt mondja, amit a dobozba. Egyes modulok megkövetelik egy bizonyos összeget, hogy működni. Növelése, hogy nem sül el a 3,0 RAM.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Igen, nem veszik figyelembe a színkódokat, ezek az iránymutatások standard spec RAM modulokat, de ahogy a dolgok OCZ nagyobb, mint a standard feszültsége, ez lényegtelen. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. A számítógép úgy tűnik, hogy le is összeomlik, ha játék. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Crashing HELP! | Bong | Általános fémáru Chat | 10 | November 8, 2009 18:09 |
| Minden játék összeomlik - Súgó kérem (számítógép-technika) | jonia | PC és konzol játékok | 1 | 24. május 2009 11:49 |
| Számítógép Folyamatosan összeomlik | topxx | Általános fémáru Chat | 9 | 19. március 2009 02:18 |
| A számítógép tárolja összeomlik | ken979 | General Chat szoftver | 13 | 18. március 2008 07:06 |
| Grrr számítógép összeomlik, alattomos gyanú, hogy kapcsolatban áll az én ram | Robbie | Processzorok, alaplapok és RAM | 14 | 8. március 2008 11:17 |
| Téma eszközök | |
| |