![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך FarCry2 ו Fallout3. לאחר הטעינה ואת משחק את המשחק ל ~ 15 דקות, המחשב שלי היה להקפיא. המסך היה עדיין נשארים, ואת הנוכחית צליל אפקט ומוסיקה היה ברציפות blare מתוך הרמקולים שלי. אזור העכבר / מקלדת גם להפוך להגיב. יש לי כבר את עדכון מנהלי התקנים, אך אין לה השפעה. חבר שלי אמר שזה אולי בגלל שלי ראם. אני כרגע אני משתמש ב WindowsXP 2X2Gb. XP רק קורא 2.75Gb של ראם. האם זה גרם למחשב שלי לקרוס? האם יש דרך להפסיק את המחשב שלי מ crashing בזמן שאני משחק? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדרך כלל זה מעיד על אחד משני הדברים. 1. Overclocking. זוהי תופעה שכיחה ביותר של overclock רע. אם הכרטיס שלך הוא overclocked, תשתחרר אלה במהירויות השעון ולראות אם זה פותר את זה. 2. א crappy PSU. רשרוש או מה שזה לא יהיה זורק 12V מחוץ מהלומה, כרטיס לצרכים יותר כוח ממה שהיא מקבלת, ואתה מקבל להקפיא. בדרך כלל זה יגרום כוללת מערכת הפעלה מחדש אבל זה סוג של דבר יכול לקרות גם כן. תוכל גם לבדוק את הזיכרון וולטג ב-BIOS כדי לוודא שהיא תואמת את מה הצרכים של זיכרון RAM.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני מסכים עם מה Carbon אמר, אלא כדי לענות על שאלה על זיכרון RAM, זה לא יהיה הגורם למחשב לקרוס כפי שהוא לא יכול לראות את זה, הוא לא יכול לראות את כל RAM כי מדובר 32Bit מערכת ההפעלה.
| |||
| |||
| אני עדיין לא overclocked את המחשב בכל מקרה, ואני מאוד בספק את המחשב בחנות קניתי את המחשב שלי מ overclocked זאת גם כן. אבל רק ב-מקרה הם עשו, איך אני יוכל לדעת אם הוא overclocked זה? אני די בטוח שיש לי מספיק כוח. אני משתמש Corsair PSU TX750W, E8400, 9800GX2. גם אני שמעתי את זה Corsair PSUs הם אמינים למדי. אני אקח נראה לי את ה-BIOS כדי לוודא את הזיכרון שלי וולטג התאמות ראם. לבסוף, כשאני לשחק במשחקים האחרונים, כמו Fallout3, המחשב שלי קורס. עם זאת, כאשר אני משחק משחקים ישנים, כמו פחד, המחשב שלי פועל בסדר. האם יש כלשהי של הסבר של זה? |
|
| |||
| |||
| זה כנראה בעיה של זיכרון RAM מתח אחר כך או משהו דומה, כמו משחקים חדש יותר ידרשו יותר גישה של זיכרון RAM, ולכן voltages תידרש להפעיל כראוי. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להפעיל את GPU-Z ולהשוות את "ברירת המחדל" של שעונים שעונים רגיל. Corsair של 750W יחידת מתבצעת על ידי חברה אחרת crappy, לא Seasonic, אך היא צריכה להיות לפחות אישור במצב זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב AA Gigabyte EP45-DS3L OCZ ריפר ו PC2-8500 2X2Gb. לדברי OCZ האתר, הציע את ההגדרה מתח בין 2.1-2.3. אני נכנס ל-BIOS של Gigabyte הגדרה ונוכח לגלות כי זיכרון וולטג הגדרה נקבע ב 1.8. כפי שאני הגדילה אותו ל 2.1, שמתי לב כי מספר וולטג החלו להפעיל ורוד. הלכתי גבוה, proboly סביב 2.4, ואני שם לב כי פנתה מספר וולטג אדום. יש לי כרגע להגדיר את הזיכרון וולטג ב 2.0, שם הוא אפור. הציע את המינימום של זיכרון RAM וולטג שלי הוא הציע הוא 2.1, אשר על פי ה-BIOS שלי מסומן בצבע ורוד. האם זה להיות בטוח כדי לשפר את הזיכרון וולטג ל 2.1? בנוסף, מה נותן הזיכרון שלי יותר מתח auctually לעשות הזיכרון שלי? האם לתת לו יותר כוח, כך שהוא יכול לתפקד טוב יותר? אם כך, מדוע אני לא יכול פשוט להעלות את מתח ל 3.0? |
|
| |||
| |||
| התעלם לוח האם כאן. שפר את זה לא משנה מה אומר את התיבה. מודולים מסוימים דורשים סכום מסוים של כוח כדי לפעול כראוי. הגדלת את זה ל 3.0 היה ומטגנים את ראם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כן, להתעלם קודי צבע, הם קווים מנחים רגילה spec מודולים של זיכרון RAM, אלא גם את הדברים OCZ דורש יותר voltages רגילה, היא לא רלוונטית. |
|
| |||
| |||
| תודה. נראה כי המחשב שלי הפסיקו crashing בעת המשחקים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב Crashing HELP! | בונג | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 8 נובמבר 2009 18:09 |
| כל המשחקים crashing - עזרה בבקשה (המחשב Tech) | jonia | PC & קונסולת משחקים | 1 | 24 מאי 2009 11:49 |
| מחשב ללא הרף Crashing | topxx | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 19th מרץ 2009 02:18 |
| המחשב שלי ממשיך crashing | ken979 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | 18 מרץ 2008 07:06 |
| Crashing המחשב גררר, מתגנב חשד לקשר שלה עם רם | רובי | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | 8 מרץ 2008 11:17 |
| שרשרת כלים | |
| |