![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I just got FarCry2 ir Fallout3. Po pakrovimo ir žaisti žaidimą ~ 15 minučių, mano kompiuteris bus užšaldyti. Ekrano liks dar ir dabartinis garso efektų ir muzikos, būtų nuolat trimituoti out of my speakers. Mano pele / klaviatūra taip pat tampa nejautrūs. Aš jau atnaujinti savo vairuotojų, bet jis neveikia. Mano draugas sakė, kad galbūt dėl mano atminties. Aš dabar naudoju 2x2GB dėl WindowsXP. Tik XP skaito 2.75Gb RAM. Tai daro mano kompiuteryje avarijos? Ar yra būdas sustabdyti kompiuterį nuo kritimo, o aš esu žaidimų? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprastai tai rodo viena iš dviejų dalykų. 1. Overclocking. Tai yra labai dažnas simptomas blogai overclock. Jei jūsų kortelė yra Overclocked, atlaisvinti iki šių laikrodžių greičiu ir pažiūrėkite, ar jis praeina. 2. Crappy PSU. Ripple ar kas suskumba 12V iš kulti, kortelė turi daugiau galios nei šąla, ir gausite užšaldyti. Paprastai tai sukels visos sistemos iš naujo, tačiau šis dalykas gali atsitikti, rūšiuoti bei. Taip pat galite patikrinti savo atminties įtampa BIOS ir įsitikinti, ar ji atitinka tai, ką jūsų RAM poreikius.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, aš sutinku su tuo, ką sako Carbon, bet atsakyti į Jūsų klausimus apie RAM, jis nebus sukelti kompiuterio gedimų, kadangi ji negali matyti, jis negali matyti visos atminties, nes ji yra 32Bit OS.
| |||
| |||
| Aš ne Overclocked Mano kompiuteris šiaip, ir aš labai abejoja kompiuterių parduotuvėje nusipirkau kompiuterį nuo Overclocked ji taip pat. Tačiau tik atveju jie, kaip galėtų galiu pasakyti, jei jis Overclocked tai? I'm pretty tikrai turiu pakankamai energijos. I'm using Corsair TX750W PSU, E8400, 9800GX2. Aš taip pat girdėjau, kad Corsair PSUs yra gana patikima. Imsiu į mano BIOS, atrodo, kad įsitikintų atminties įtampa atitinka mano atminties. Galiausiai, kai aš galiu žaisti naujausius žaidimus, pavyzdžiui, Fallout3, mano kompiuteris turi. Tačiau, kai groju vyresnio amžiaus žaidimus, pavyzdžiui, baimės, mano kompiuteris veikia gerai. Ar yra tam tikrų paaiškinimų Rūšiuoti už tai? |
|
| |||
| |||
| Tai tikriausiai RAM įtampa problema ten, arba kažkas panašaus, kaip naujesnių žaidimai turės daugiau galimybių RAM, todėl įtampa bus reikalaujama, kad veikia tinkamai. |
|
| |||
| |||
| Galite paleisti GPU-Z ir palyginti "default" laikrodžiai reguliaraus laikrodžiai. Corsair's 750W vienetas yra kai kurių kitų Crappy bendrovė, ne Seasonic, tačiau ji turėtų būti bent jau Gerai šioje situacijoje.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju aa Gigabyte EP45-DS3L ir OCZ Reaper PC2-8500 2x2GB. Pagal OCZ svetainėje, siūloma įtampos nustatymas tarp 2,1-2,3. Aš nuėjau į Gigabyte BIOS ir pastebėjau, kad atminties įtampa, kuriame buvo nustatytas 1,8. Kaip aš padidino iki 2,1, aš pastebėjau, kad įtampa skaičius pradėjo savo ruožtu rožinis. Aš didesnis proboly apie 2,4, ir aš pastebėjau, kad įtampa numeris tapo raudona. Aš šiuo metu nustatyti mano atminties įtampa 2,0, kai ji yra pilkos spalvos. Siūloma minimali įtampa, kad mano RAM yra siūloma, yra 2,1, o pagal mano BIOS yra pažymėti rausva spalva. Ar būtų saugus, kad padidintų savo atminties įtampa iki 2,1? Be to, ką duoti mano atminties daugiau įtampos auctually padaryti savo atmintį? Ar suteikti daugiau galios, kad ji galėtų atlikti geriau? Jei taip, tai kodėl aš negaliu tiesiog padidinti įtampą iki 3,0? |
|
| |||
| |||
| Ignoruoti plokštę čia. Jį padidinti iki bet langelį sako. Tam tikrus modulius reikalauja tam tikrą galią dirbti teisingai. Padidinus iki 3,0 būtų mailius jūsų RAM.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip, ignoruoti spalvų kodus, jie gairės standarto specifikaciją atminties modulius, tačiau OCZ Daiktai reikalauja daugiau nei standartinės įtampos, tai neturi reikšmės. |
|
| |||
| |||
| Ačiū. Mano kompiuteris, atrodo, sustojo genda, kai lošimų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Crashing HELP! | Bong | General Hardware Chat | 10 | Lapkritis 8, 2009 18:09 |
| Visi žaidimai Menkė - Help please (kompiuterių technologijos) | jonia | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Gegužė 24, 2009 11:49 |
| Kompiuterių Nuolat Crashing | topxx | General Hardware Chat | 9 | Kovas 19, 2009 02:18 |
| Mano kompiuteris palaiko kritimo | ken979 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | Kovas 18, 2008 07:06 |
| Crashing kompiuteris Grrr, niekšiškas įtarimas jos susijusios su mano RAM | Robbie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | 8 kovas 2008 11:17 |
| Temos įrankiai | |
| |