![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko saņēmu FARCRY2 un Fallout3. Pēc iekraušanas un spēlē spēli ~ 15 minūtes, mans dators būtu jāiesaldē. Ekrāna paliks vēl, un pašreizējais skaņas efektu un mūziku būtu nepārtraukti skaļi taurēt no manas speakers. Mans mouse / keyboard varētu kļūt arī nereaģē. Es jau updated my vadītāji, taču tas neietekmē. Mans draugs teica, ka varbūt tāpēc, ka mana RAM. Es patlaban izmantoju 2x2GB uz WindowsXP. Tikai XP reads 2.75Gb RAM. Vai tas rada mana datora crash? Vai ir veids, kā pārtraukt savu datoru pret katastrofām, kamēr es esmu spēļu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parasti tas norāda uz vienu no divām lietām. 1. Overclocking. Tas ir ļoti bieži simptoms slikti OVERCLOCK. Ja Jūsu karte ir overclocked, elastīgākas šo pulksteni ātrumu un redzēt, ja tas atrisina to. 2. Crappy PSU. Virma vai kāds throws 12V no dauzīt, karšu nepieciešams vairāk enerģijas nekā tas kļūst, un jums "iesaldēšanu". Parasti tas radīs kopējā sistēmas restarta bet šī veida lieta varētu notikt kā labi. Jūs varat arī pārbaudīt atmiņas spriegums BIOS, lai pārliecinātos, ka tas atbilst kādas ir jūsu RAM vajadzībām.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, es piekrītu tam, Carbon teica, bet, lai atbildētu uz jūsu jautājumu par RAM, tā nebūs, kas izraisa datora crash, jo tas nevar redzēt visu, tas nevar redzēt visus RAM jo tas ir 32Bit OS.
| |||
| |||
| Es neesmu overclocked manā datorā anyway, un man ļoti šaubu datoru veikalā iegādājos savu datoru no overclocked arī to. Bet tikai, ja tas tā būtu, cik man varētu pateikt, ja viņš overclocked to? Es esmu diezgan pārliecināts, ka man ir pietiekami daudz varas. Es, izmantojot Corsair TX750W PSU, E8400, 9800GX2. Es arī dzirdēju, ka Corsair PSUs ir diezgan ticami. Es ņemšu apskatīt manu BIOS, lai pārliecinātos, atmiņas spriegums atbilst manu RAM. Visbeidzot, kad es spēlēt nesen spēles, kā Fallout3, my computer crashes. Taču, kad es būt vecāks spēles, piemēram, FEAR, mans dators darbojas labi. Vai ir skaidrotas kaut kāda šim? |
|
| |||
| |||
| Tas ir iespējams, RAM voltage problēma, tad vai kaut kas līdzīgs, kā jaunākās spēles, jo vairāk būs nepieciešama piekļuve RAM, un tāpēc spriegumu būs nepieciešama, lai rādītu pareizi. |
|
| |||
| |||
| Var palaist GPU-Z un salīdzināt "default" pulksteņus, lai regulāri pulksteņi. Corsair's 750W vienība veic kāda cita crappy sabiedrība, ne Seasonic, bet tas vismaz būtu OK šajā situācijā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es izmantoju aa Gigabyte EP45-DS3L un OCZ Reaper PC2-8500 2x2GB. Saskaņā ar OCZ mājas lapā, ierosināts sprieguma iestatījums ir robežās no 2,1-2,3. Iegāju Gigabyte BIOS nosaka un ievēroju, ka atmiņa sprieguma, kurā tika noteikts 1.8. Kā man palielināt to līdz 2.1, es pamanīju, ka spriegums skaits sāka griezties rozā. Es devos lielāks, proboly ap 2,4, un es pamanīju, ka spriegums skaits kļuva sarkana. Man šobrīd noteikts manas atmiņas spriegums pie 2.0, ja tas ir pelēks. Ieteikts minimālais spriegums, ka mana RAM ieteicams ir 2,1, kas saskaņā ar savu BIOS ir iezīmēta rozā krāsā. Vai tas būtu droši, lai palielinātu manas atmiņas spriegums līdz 2.1? Turklāt, ko tas dod manas atmiņas vairāk sprieguma auctually jādara, lai manu atmiņu? Vai tam piešķirtu lielākas pilnvaras, lai tā varētu veikt labāk? Ja tā, kāpēc es nevaru vienkārši palielināt spriegumu līdz 3,0? |
|
| |||
| |||
| Ignorēt savu mātesplati šeit. Palielināt to kāda kaste saka. Dažu moduļu nepieciešama zināma varas darbotos pareizi. Palielinot to līdz 3,0 varētu izcept savu RAM.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Jā, ignorēt krāsa kodeksus, tie ir vadlīnijas par standarta spec RAM moduļus, bet OCZ sīkumi prasa vairāk nekā standarta spriegumu, tas ir būtisks. |
|
| |||
| |||
| Paldies. Mans dators, šķiet, ir pārtraucis crashing, kad spēļu. |
![]() |
|
| Bookmarks |