![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal Fallout3 a FarCry2. Po naložení a hrať hry pre ~ 15 minút, počítač by mrazničke. Na obrazovke by zostať aj naďalej, a súčasný zvuk a hudba by nepretržite vřískat z mojich reproduktorov. Moja myš / klávesnica, by sa tiež stať nereaguje. Už som zaktualizovaný môj vodičov, ale nemá žiadny vplyv. Môj kamarát hovoril, že možno práve preto, môj RAM. Aj v súčasnosti používám 2x2Gb pre WindowsXP. XP len číta 2.75Gb RAM. Je to spôsobuje môj počítač sa zrúti? Existuje spôsob, ako zastaviť počítač od shazovat, zatiaľ čo já jsem hra? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvyčajne je to ukazuje, že jedna z dvoch vecí. 1. Přetaktování. To je veľmi často príznakom zlé přetaktování. Ak je vaša karta overclocked, uvoľniť sa tieto hodiny rýchlosťou a uvidíme, jestli to, že rieši. 2. A mizerný PSU. Zvlnenia alebo co hází 12V v neporiadku, karta potrebuje viac energie, ako je to dostat, a dostanete mrazničke. Obvykle to znamená, že celkový systém reštartovať, ale takú vec môže dôjsť k tomu, ako dobre. Môžete tiež skontrolovať napätie pamätí v BIOSu, aby sa ubezpečil, že to, čo zodpovedá vašej RAM potrieb.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, súhlasím s tým, čo povedal Carbon, ale odpoveď na Vašu otázku o RAM, nebude príčinou havárie počítača, pretože nemôžu vidieť všetko, nie je možné vidieť všetky RAM, pretože sa jedná o 32Bit OS.
| |||
| |||
| I Nenašli overclocked môj počítač v každom prípade, a ja som veľmi pochybovať počítači uchovávať som kúpil počítač od overclocked to rovnako. Ale len v prípade, že majú-urobil, ako by som mal byť schopný povedať, jestli overclocked to? Som si istá, že mám dosť sily. I'm pomocou PSU Corsair TX750W, E8400, 9800GX2. Tiež som počul, že Corsair PSUs sú celkom spoľahlivé. Uvidíme sa pozrieť na môj BIOS, aby sa ubezpečil, že napätie zodpovedá mojej pamäte RAM. Nakoniec, keď som hru posledných hrách, ako Fallout3, môj počítač havaruje. Avšak, keď som hrať staršie hry, ako je strach, môj počítač beží v pohodě. Existuje nejaké vysvetlenie pre to? |
|
| |||
| |||
| Je to pravdepodobne RAM napätia potom problém alebo niečo podobné, ako novšie hry budú vyžadovať väčší prístup RAM, a preto je napätie budú musieť pracovať správne. |
|
| |||
| |||
| Môžete spustiť GPU-Z a porovnajte "default" hodiny na pravidelnej hodiny. Corsair je 750W jednotka je vyrobená inou mizerný, nie Seasonic, ale malo by to byť aspoň OK v tejto situácii.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Som pomocou aa Gigabyte EP45-DS3L a žnec OCZ PC2-8500 2x2Gb. Podľa tejto OCZ stránke, navrhuje, napätie nastavenie je medzi 2.1-2.3. Išiel som do Gigabyte nastavenie BIOSu a poznamenať, že pamäť nastavenia napätia bol stanovený na 1,8. Ako som sa zvýšila na 2.1, som si všimol, že napätie počet začal zase ružové. Išiel som vyššie, proboly asi 2,4, a som si všimol, že napätie sa počet červených. Mám v súčasnosti Moja pamäť napätie na 2.0, kde je šedá. Navrhované minimálne napätie, že moja pamäť RAM je navrhnuté je 2,1, čo je podľa môjho BIOS je označené růžově. By to bolo bezpečné pre podporu mojej pamäti napätie na 2.1? Okrem toho, čo dáva mojej pamäti viac napätia auctually urobiť pre to, aby mojej pamäti? Má dať mu väčšiu moc, aby sa mohol fungovať lepšie? Ak áno, prečo by som nemohol len zvýšiť napätie na 3,0? |
|
| |||
| |||
| Ignorovať vašej doske tu. Boost je to bez ohľadu na políčko hovorí. Niektoré moduly vyžadujú určitú silu pracovať správne. Zvýšenie to 3.0 by lariev vašej RAM.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Áno, ignorovanie farebné kódy, ktoré sú štandardné pokyny pre spec RAM moduly, ale ako OCZ tak vyžaduje viac ako štandardné napätie, je to irelevantné. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. Môj počítač, ako sa zdá, zastavil shazovat pri hraní. |