мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Цомпутер пад система Док Гаминг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 21:57
Мембер Гроуп

Default Цомпутер пад система Док Гаминг

ЈА праведан је добио ФарЦры2 и Фаллоут3. Након утовара и играјући игру за ~ 15 минута, мој рачунар би замрзнути. Екрану ће остати и даље, као и тренутни звучни ефекат и музика би стално трубити из моје говорника. Мој миш / тастатура би постати реагује.

Већ сам ажурира моја возача, али нема ефекта. Мој пријатељ је рекао да можда због моје РАМ. Ја сам помоћу 2Кс2Гб Тренутно на УиндоусКСП. КСП само чита 2.75Гб РАМ-а. Да ли је то узрок мом рачунару за судар? Да ли постоји начин да се заустави пад система мој рачунар из игре док сам ја?
Old 14. Мар 2008, 00:58
Донаторска Група

Обично је то Индикативно у једној од две ствари.

1. Оверцлоцкинг. То је врло уобичајена симптом лош оверцлоцк. Ако ваша картица је оверцлоцкед, размрдати уп оне цлоцк брзине и видети ако се то рјешава га.
2. А јебани псу. Мрешкати или било шта баца 12В из ударац, картици треба више снаге него што се добије, а добијате замрзнути. Обично ће то изазвати укупно рестарт система, али то врста ствари може десити ас уелл.

Ви мај такође проверите своје меморије напон у БИОС како бисте били сигурни да оно што одговара вашим потребама РАМ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 14. Мар 2008, 06:09
Донаторска Група

Да, слажем се са оним што је рекао Царбон, али одговор на своје питање о РАМ-а, неће бити узрок рачунар како би се срушити, јер га не могу видети све, не може видети све РАМ-а, јер је то 32бит ОС.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 14. Мар 2008, 08:47
Мембер Гроуп

Нисам оверцлоцкед мој рачунар у Аныуаы, и ја јако сумњам рачунар похранити сам купио мој рачунар од оверцлоцкед то као добро. Али само у случају да учини, како би могли рећи ако он оверцлоцкед то?

Им 'згодан сигуран сам довољно снаге. Им 'помоћу гусар ТКС750У псу, Е8400, 9800ГКС2. Такође сам чула да је гусар ПСУс су прилично поуздани.

Узет ћу погледати мој БИОС како би били сигурни да је меморија напон одговара мом РАМ.

На крају, кад сам играти недавне игре, попут Фаллоут3, мој рачунар црасхес. Међутим, када сам играти старије игре, попут страха, мој рачунар рунс фине. Има ли неке од објашњење за ово?
Old 14. Мар 2008, 08:55
Донаторска Група

То је вероватно РАМ напон онда проблем или нешто слично, као и новије игре ће захтевати више приступа РАМ-а, а самим тим и напон ће бити потребна за покренути како ваља.
Old 14. Мар 2008, 19:11
Донаторска Група

Можете покренути ГПУ-З и упоредите "дефаулт" часове за редовне сатове.

Гусар'с 750У јединица је направљена од стране неке друге јебани предузећа, а не Сеасониц, али треба барем бити у реду у овој ситуацији.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 14. Мар 2008, 22:27
Мембер Гроуп

Ја сам помоћу аа гигабајт ЕП45-ДС3Л и ОЦЗ жетелац ПЦ2-8500 2Кс2Гб. Према ОЦЗ уебсите, предложени поставка је напон између 2,1-2,3. И уђе у гигабајт БИОС поставка и приметио да је напон меморије је поставка постављена на 1/8. Као што сам повећан је на 2/1, приметио сам да је напон број почела скренути ружичаста. Био сам више, проболы око 2/4, а приметио сам да је напон окренут број црвено.

Имам тренутно постављања меморије напон на 2.0, где је сиво. Предложени минимални напон да мој РАМ је предложен је 2/1, које су према мом БИОС означена ружичаста. Желиш ли бити сигуран да побољшате моја меморија напона до 2,1?

Осим тога, оно што не даје моја меморија више напона ауцтуаллы учинити да моја меморија? Да ли да јој више снаге тако да се може боље? Ако је тако, зашто не могу само јачати напон на 3,0?
Old 14. Мар 2008, 23:28
Донаторска Група

Игнориши ваше матичне плоче овде. Подстицај да се без обзира на кутији пише.

Одређене модули захтевају одређену количину моћи радити исправно. Повећање да би 3,0 пржити ваше РАМ.
Old 15. Мар 2008, 05:35
Донаторска Група

Да, игнорисати кодове боја, оне су смернице за стандардну спец РАМ модула, али како се ствари ОЦЗ захтева више него стандардни напон, то је попатна.
Old 15. Мар 2008, 07:26
Мембер Гроуп

Хвала. Мој рачунар изгледа као да су се престали пад система нашто играње.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц