![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав FarCry2 і Fallout3. Після завантаження і грі на ~ 15 хвилин, мій комп'ютер замерзне. На екрані залишиться колишнім, і нинішнім ефекту звуку та музики буде постійно кричати з моїх колонок. Моя миша / клавіатура також стали би відповідати на запити. Я вже оновив свою драйвера, але це не має ніякого ефекту. Мій друг говорить, що, може бути, з-за моєї пам'яті. Я в даний час М. Використання 2X2GB на WindowsXP. XP зчитує тільки 2.75Gb ОЗУ. Це призводить до загибелі мого комп'ютера до краху? Чи є спосіб, щоб зупинити свій комп'ютер від гуркоту, поки я ігор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зазвичай це свідчить про одну з двох речей. 1. Розгін. Це дуже поширений симптом поганий розгін. Якщо ваша розігнана карта, послабити до тих тактових частотах і подивитися, якщо це дозволяє його. 2. Crappy БП. Ripple або що впадає 12V не в порядку, карти потрібно більше енергії, ніж її здобути, і Ви отримаєте заморожування. Як правило, це призведе до перезавантаження системи спільного, але такі речі можуть відбуватися також. Ви також можете перевірити вашу пам'ять напруги в BIOS, щоб переконатися, що він відповідає вашим потребам ОЗУ.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я згоден з тим, що вуглець сказав, але відповісти на ваше запитання про оперативну пам'ять, вона не буде причиною до збою комп'ютера, тому що не можуть бачити все це, він не може побачити всю оперативну пам'ять, тому що це 32Bit ОС.
| |||
| |||
| Я не розігнаний моєму комп'ютері в будь-якому випадку, і я дуже сумніваюся, комп'ютерному магазині я купив комп'ютер розігнаний його. Але про всяк випадок-вони і зробили, як би я міг сказати, якщо він розігнався це? Я цілком упевнений, у мене достатньо влади. Я використовую БП Corsair TX750W, E8400, 9800GX2. Я також чув, що БП Corsair достатньо надійні. Я подивлюся на мій BIOS, щоб переконатися в пам'яті напруга відповідає моїй пам'яті. Нарешті, коли я граю останніх іграх, як Fallout3, моя збій комп'ютера. Однак, коли я граю старі ігри, наприклад, страх, мій комп'ютер працює прекрасно. Чи є якісь пояснення для цього? |
|
| |||
| |||
| Ймовірно, проблема пам'яті напруга то або щось подібне, як нова гра потребують більшого доступу до оперативної пам'яті і, отже, напруга буде необхідно для правильної роботи. |
|
| |||
| |||
| Ви можете запустити GPU-Z, і порівняти "за замовчуванням" годинники на регулярні годинник. 750W одиницю Corsair є зроблені деякими іншими Crappy компанії, а не Seasonic, але вона повинна бути принаймні ОК в цій ситуації.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я використовую А. Gigabyte EP45-DS3L і OCZ Reaper PC2-8500 2X2GB. За інформацією з сайту OCZ, пропонованих установки напруги між 2.1-2.3. Я пішов у Gigabyte BIOS Setting і зауважив, що настройка напруги пам'яті була встановлена на рівні 1,8. Як я збільшив його до 2,1, я помітив, що напруга числа почали свою чергу, рожевий. Я пішов вище, proboly близько 2,4, і я помітив, що напруга числа почервонів. Я в даний час є набір моїй пам'яті напругу 2,0, де це сірий. Запропонувала мінімальні напруги, що моїй пам'яті пропонується 2,1, яка, за моїми BIOS відзначений рожевим кольором. Було б безпечно, щоб підвищити напругу на пам'яті до 2.1? Крім того, що означає надання моїй пам'яті більше напруги auctually зробити, щоб моя пам'ять? Чи має воно дати більше енергії, тому він може працювати краще? Якщо так, то чому я не можу просто підвищити напругу до 3,0? |
|
| |||
| |||
| Ігнорувати вашої материнської плати тут. Boost його до якого підлозі говорить. Деякі модулі вимагають певної кількості енергії, щоб працювати правильно. Її збільшення до 3,0 СРЮ буде ваша пам'ять.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, ігнорувати коди квітів, вони є керівними принципами для стандартної специфікації модуля пам'яті, але як річ OCZ потрібно більше, ніж стандартні напруги, воно не має значення. |
|
| |||
| |||
| Спасибо. Мій комп'ютер, здається, зупинилося збій, коли ігри. |