по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Компютърна Рестартирайте Брой

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти март, 2008 година, 08:48
Член Група

Default Компютърна Рестартирайте Брой

Добре, аз не съм много сигурен дали това е подходящият форум, но аз не знам къде другаде ще отидем, за да се чувстват свободни да я преместите, ако има по-добро място.

Наскоро построен десктоп, NVidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 вата PS, и аз мога да ви всякакви други спецификациите от която се нуждаете. Всички предоставени водачите и актуализации са монтирани (включително OS актуализации от Microsoft).

Когато обувка си компютър, той ме на черен фон и бели текст стартовия екран, показващ скоростта на паметта и т.н., и това ме прави натиснете F1 да продължи да зареждане на ОС, или ще може да влезете в BIOS. В изграждането беше завършен в края на януари и съм забелязал, че на всеки толкова много пъти съм я включите (казвам на всеки десетина или по-малко), той получава за това на екрана, след това бързо да мига син екран напълнени с текст (но не е достатъчно дълъг, за да прочети всичко на нея), а след това се рестартира сам.

Когато тя започва отново, то обикновено е наред, и когато ОС натоварвания, той показва "Фатална грешка - Компютърна необходимо да се рестартира - Доклад?" тип съобщение, че не мога просто кликнете далеч и да бъде направено с (или доклад, ако не искате).

Тя също може да бъде отделен въпрос, но толкова често, на драйвери или софтуер, за моята Belkin безжичен USB адаптер не изглежда да зареждате или да показва малки икони в долния десен ъгъл на екрана. Еднократна рестартирате решава този въпрос, 99% от времето. Може би това е просто въпрос на Belkin софтуер, но аз помислих Бих го споменавам, тъй като това са единствените два въпроса / симптоми като съм.

Аз съм все още доста нов в компютърните buiding сцената и се извиняваме, ако тези проблеми са общи, или може да са били споменати някъде другаде ми липсваше. Всяко Помощ ще бъде оценена, тъй като това е разочароващо да има чисто нов компютър, който ми дава фатални грешки на случаен принцип.

Джо
Old 26 март 2008, 09:10
Номер на групата

Какви мерки се предприемат при изграждането на десктопа? Също така сте опитвали зареждане от XP диск и или преинсталирането на Windows или ремонт?
Old 26-ти март, 2008 година, 09:19
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
Какви мерки се предприемат при изграждането на десктопа? Също така сте опитвали зареждане от XP диск и или преинсталирането на Windows или ремонт?
Какво искаш да кажеш с "предпазни мерки"? И аз не опитах едно от нещата, които споменати заради факта, че не го преди Windows ботуши ме мислиш ли, че е вероятно няма Windows свързани, но аз предполагам, аз може да бъде погрешно на това предположение.

То също ще бъде основен болка да заредите Windows, ако тя ще се отървете от всичките си софтуер, документи и файлове. Това ли е случая?
Old 26 март 2008, 09:22
Номер на групата

предпазни мерки смисъла си нося анти статична ремъци, обработват вашите компоненти внимателно, земята си, всяко от горните преди изгради
Old 26-ти март, 2008 година, 09:29
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post
предпазни мерки смисъла си нося анти статична ремъци, обработват вашите компоненти внимателно, земята си, всяко от горните преди изгради
В този случай, да.
Old 26-ти март, 2008 година, 09:34
Администратор Група

Деинсталиране на belkin софтуер и да видим, че ако го поправя ...

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26-ти март, 2008 година, 09:38
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
Деинсталиране на belkin софтуер и да видим, че ако го поправя ...
Аз ще я дам изстрел за безжична проблем. Благодарности.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Само построени нови компютъра: Отскачам и Изберете Правилната обувка план издаване pcn00b Процесори, дънни платки & RAM 1 16-ти ноември, 2009 година 00:47
Водачите трябва да се рестартира кажем ... след рестартиране. Ballnplaya Мултимедия & Codecs 1 22 май 2009 г. 00:14
Как да се рестартира лаптоп, без рестартиране диска & XP на нов пакет? nickynibbles Windows операционни системи 3 2-ро Feb 2009 09:15
Компютър не започне! PS издаване? Мършав Случаи & Power Доставки 2 13 Окт 2008 03:35
Нова компютърна издаване, помощ, моля! Ethor043 Общи Хардуер Чат 2 4 януари 2008 21:23
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc