menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Restartujte počítač Výtisk

Reply

Thread Nástroje
Old 26 března 2008, 08:48
Člen Skupina

Default Restartujte počítač Výtisk

Ok, nejsem úplně jistá, je-li to vhodné fórum, ale nevím, kde jinde by to jít, tak neváhejte a přesunout ji, je-li lepší místo.

Nedávno jsem postavil desktopu Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, a můžu vám jakékoliv jiné parametry, které potřebujete. Všechny dodávané ovladače a aktualizace byla nainstalována (OS včetně aktualizací od společnosti Microsoft).

Když jsem se spustit počítač, trvá mi to černé pozadí a bílý text spouštěcí obrazovky ukazující rychlost paměti, atd., a to je mi stiskněte klávesu F1, aby i nadále startu OS, nebo mohu vstoupit do BIOSu. Výstavby byla dokončena na konci ledna a jsem si všiml, že každý tolikrát jsem zase na (řekněme každý tucet nebo méně), se dostane na tuto obrazovku, pak rychle bliká modrá obrazovka s textem obsazeno (ale ne dostatečně dlouhé, aby přečtěte si něco o něm), a pak se restartuje sám.

Když se to začne znovu, je obvykle v pořádku, a když je OS zátěží, se zobrazí "Fatal Error - Počítač musí být restartován - zprávy?" typ zprávy, že můžu jen klepnutím myši a udělat s (nebo zprávu, když chci).

Rovněž může být samostatné téma, ale asi to tak často, ovladače nebo software pro mou Belkin bezdrátový USB adaptér se nezdá zatížení nebo zobrazí malé ikony v pravém dolním rohu obrazovky. A jediný počítač řeší tento problém 99% případů. Možná je to jen problém s Belkin software, ale já bych si o něm zmínit, protože to jsou jen dvě otázky / příznaky Mám.

Jsem stále ještě poměrně novým počítačem buiding scénu a omluvit, pokud tyto problémy jsou společné, nebo byly uvedeny jinde jsem vynechal. Pomoci by ocenili, protože je to frustrující, že mají zbrusu nový počítač, který mi dává fatální chyby náhodně.

Joe
Old 26. března 2008, 09:10
Dárce Skupina

jaká opatření přijmout, když jste budovy na ploše? Také jste vyzkoušeli zavádení z xp disk a to buď přeinstalovali oken nebo opravy?
Old 26 března 2008, 09:19
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
jaká opatření přijmout, když jste budovy na ploše? Také jste vyzkoušeli zavádení z xp disk a to buď přeinstalovali oken nebo opravy?
Co myslíš slovem "opatření"? A já dosud vyzkoušeli některou z uvedených věcí, protože skutečnost, že se to před Windows boty mě myslím, že to asi není Windows souvisí, ale já předpokládám mohu se mýlit, že o převzetí.

Bude také významnou bolest reload oken, pokud bude zbavit všech mých software, dokumenty a soubory. Je to tak?
Old 26. března 2008, 09:22
Dárce Skupina

preventivní význam jste nosit proti statické popruhy, zpracovávat vaše složky jemně, zem sami, žádné z výše uvedených před stavět
Old 26 března 2008, 09:29
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post
preventivní význam jste nosit proti statické popruhy, zpracovávat vaše složky jemně, zem sami, žádné z výše uvedených před stavět
V případě, že ano.
Old 26 března 2008, 09:34
Administrátor Skupina

Odinstalujte Belkin software a vidět, že stanoví-li to ...

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 března 2008, 09:38
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Odinstalujte Belkin software a vidět, že stanoví-li to ...
Dám ji zastřelil pro bezdrátové problém. Díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk pcn00b Procesory, základní desky & RAM 1 16.listopadu 2009 00:47
Ovladače říct potřeba restart ... po restartu. Ballnplaya Multimedia & Kodeky 1 22. května 2009 00:14
Jak restartovat notebook bez restartu disk & novou XP balení? nickynibbles Operační systémy Windows 3 2. února 2009 09:15
Počítač nelze spustit! PS Problém? Skinny Případy & Napájecí zdroje 2 13. října 2008 03:35
Nové počítačové Výtisk, Pomoc prosím! Ethor043 Obecné Hardware Chat 2 4. ledna 2008 21:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.