![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, nejsem úplně jistá, je-li to vhodné fórum, ale nevím, kde jinde by to jít, tak neváhejte a přesunout ji, je-li lepší místo. Nedávno jsem postavil desktopu Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 watt PS, a můžu vám jakékoliv jiné parametry, které potřebujete. Všechny dodávané ovladače a aktualizace byla nainstalována (OS včetně aktualizací od společnosti Microsoft). Když jsem se spustit počítač, trvá mi to černé pozadí a bílý text spouštěcí obrazovky ukazující rychlost paměti, atd., a to je mi stiskněte klávesu F1, aby i nadále startu OS, nebo mohu vstoupit do BIOSu. Výstavby byla dokončena na konci ledna a jsem si všiml, že každý tolikrát jsem zase na (řekněme každý tucet nebo méně), se dostane na tuto obrazovku, pak rychle bliká modrá obrazovka s textem obsazeno (ale ne dostatečně dlouhé, aby přečtěte si něco o něm), a pak se restartuje sám. Když se to začne znovu, je obvykle v pořádku, a když je OS zátěží, se zobrazí "Fatal Error - Počítač musí být restartován - zprávy?" typ zprávy, že můžu jen klepnutím myši a udělat s (nebo zprávu, když chci). Rovněž může být samostatné téma, ale asi to tak často, ovladače nebo software pro mou Belkin bezdrátový USB adaptér se nezdá zatížení nebo zobrazí malé ikony v pravém dolním rohu obrazovky. A jediný počítač řeší tento problém 99% případů. Možná je to jen problém s Belkin software, ale já bych si o něm zmínit, protože to jsou jen dvě otázky / příznaky Mám. Jsem stále ještě poměrně novým počítačem buiding scénu a omluvit, pokud tyto problémy jsou společné, nebo byly uvedeny jinde jsem vynechal. Pomoci by ocenili, protože je to frustrující, že mají zbrusu nový počítač, který mi dává fatální chyby náhodně. Joe |
|
| |||
| |||
| jaká opatření přijmout, když jste budovy na ploše? Také jste vyzkoušeli zavádení z xp disk a to buď přeinstalovali oken nebo opravy? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Bude také významnou bolest reload oken, pokud bude zbavit všech mých software, dokumenty a soubory. Je to tak? |
|
| |||
| |||
| preventivní význam jste nosit proti statické popruhy, zpracovávat vaše složky jemně, zem sami, žádné z výše uvedených před stavět |
|
| |||
| |||
| V případě, že ano. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odinstalujte Belkin software a vidět, že stanoví-li to ...
| |||
| |||
| Dám ji zastřelil pro bezdrátové problém. Díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jen vybudování nových PC: Znovuzrození a vyberte Správné zaváděcího zařízení Výtisk | pcn00b | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 16.listopadu 2009 00:47 |
| Ovladače říct potřeba restart ... po restartu. | Ballnplaya | Multimedia & Kodeky | 1 | 22. května 2009 00:14 |
| Jak restartovat notebook bez restartu disk & novou XP balení? | nickynibbles | Operační systémy Windows | 3 | 2. února 2009 09:15 |
| Počítač nelze spustit! PS Problém? | Skinny | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 13. října 2008 03:35 |
| Nové počítačové Výtisk, Pomoc prosím! | Ethor043 | Obecné Hardware Chat | 2 | 4. ledna 2008 21:23 |
| Thread Nástroje | |
| |