μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Computer Reboot Τεύχος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Μαρτίου, 2008, 08:48
Μέλος Ομάδα

Default Computer Reboot Τεύχος

Εντάξει, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος αν αυτό είναι το κατάλληλο φόρουμ, αλλά δεν ξέρω πού αλλού θα πάει, έτσι αισθάνεται ελεύθερη να το μετακινήσετε αν υπάρχει μια καλύτερη θέση.

I χτίστηκε πρόσφατα έναν υπολογιστή γραφείου, NVIDIA SLI 680i, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, και μπορώ να σας πάρει οποιαδήποτε άλλη specs που χρειάζεστε. Όλα τα προγράμματα οδήγησης που παρέχει και ενημερωμένες εκδόσεις έχουν εγκατασταθεί (συμπεριλαμβανομένων OS ενημερώσεις από τη Microsoft).

Όταν εκκινώ τον υπολογιστή μου, μου χρειάζεται για να σε μαύρο φόντο και η λευκή οθόνη εκκίνησης κείμενο που δείχνει την ταχύτητα της μνήμης, κ.λπ., και αυτό με κάνει να το πλήκτρο F1 για να συνεχίσει για την εκκίνηση του OS, ή μπορώ να εισέλθουν στο BIOS. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου και έχω παρατηρήσει ότι κάθε τόσο πολλές φορές τον κάνω να δουλέψει (ας πούμε κάθε δωδεκάδα ή λιγότερο), να φτάσει στο αυτή την οθόνη, τότε αναβοσβήνει γρήγορα μια μπλε οθόνη γεμάτη με το κείμενο (αλλά δεν είναι αρκετό καιρό για να διαβάσει τίποτα επάνω του), ξεκινά πάλι η ίδια στη συνέχεια.

Όταν αρχίζει και πάλι, είναι συνήθως λεπτές, και όταν τα φορτία OS, εμφανίζει ένα "Μοιραίο λάθος - Πληροφορικής που απαιτούνται για να ξαναρχίσει - Έκθεση;" τον τύπο μηνύματος που μπορώ απλώς κάντε κλικ μακριά και να γίνεται με (ή την έκθεση, αν θέλω).

Είναι, επίσης, να αποτελέσει ξεχωριστό θέμα, αλλά το ίδιο συχνά, τα προγράμματα οδήγησης ή λογισμικό για Belkin προσαρμογέα ασύρματου USB μου δεν φαίνεται να φορτώνουν ή να εμφανίσετε τα εικονίδια λίγο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Ένα μόνο επανεκκίνηση επιλύει το θέμα αυτό το 99% του χρόνου. Ίσως αυτό είναι ακριβώς ένα θέμα με το λογισμικό Belkin, αλλά σκέφτηκα θα ήθελα να αναφέρω δεδομένου ότι αυτές είναι οι μόνες δύο θέματα / συμπτώματα είμαι έχοντας.

Είμαι ακόμα αρκετά νέα στον υπολογιστή Κτήριο σκηνή και συγγνώμη αν αυτά τα θέματα είναι κοινά ή μπορεί να έχει αναφερθεί κάπου αλλού I missed. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεδομένου ότι είναι απογοητευτικό να έχουμε ένα καινούργιο υπολογιστή που μου δίνει μοιραία λάθη στην τύχη.

Joe
Old 26 Μαρτίου 2008, 09:10
Ομάδα Δωρητών

τι προφυλάξεις που λάβατε κατά την επεξεργασία της επιφάνειας εργασίας; Επίσης, έχετε δοκιμάσει την εκκίνηση από xp δίσκο και είτε επανεγκατάσταση των Windows ή την επισκευή;
Old 26 Μαρτίου, 2008, 09:19
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
τι προφυλάξεις που λάβατε κατά την επεξεργασία της επιφάνειας εργασίας; Επίσης, έχετε δοκιμάσει την εκκίνηση από xp δίσκο και είτε επανεγκατάσταση των Windows ή την επισκευή;
Τι εννοείς με το "προληπτικά μέτρα"; Και δεν έχω δοκιμάσει κάποια από τα πράγματα που αναφέρθηκαν, διότι το γεγονός ότι αυτό το κάνει πριν Windows μπότες με κάνει να σκεφτώ ότι είναι πιθανόν να μην αφορούν τα Windows, αλλά υποθέτω ότι θα μπορούσα να κάνω λάθος σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Θα είναι επίσης ένα σημαντικό πόνο για να φορτώσετε τα παράθυρα αν θα απαλλαγεί από όλες του λογισμικού, τα έγγραφά μου, και τα αρχεία. Είναι αυτή η υπόθεση;
Old 26 Μαρτίου 2008, 09:22
Ομάδα Δωρητών

προφυλάξεις κατά την έννοια έκανε φοράτε αντιστατική ιμάντες, χειρίζονται στοιχεία σας απαλά, λόγο τον εαυτό σας, οποιοδήποτε από τα παραπάνω πριν από την κατασκευή
Old 26 Μαρτίου, 2008, 09:29
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας kanoakavirus View Post
προφυλάξεις κατά την έννοια έκανε φοράτε αντιστατική ιμάντες, χειρίζονται στοιχεία σας απαλά, λόγο τον εαυτό σας, οποιοδήποτε από τα παραπάνω πριν από την κατασκευή
Στην περίπτωση αυτή, ναι.
Old 26 Μαρτίου, 2008, 09:34
Διαχειριστής Ομάδα

Καταργήστε την εγκατάσταση του λογισμικού Belkin και να δούμε εάν η οποία διορθώνει αυτό ...

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 Μαρτίου, 2008, 09:38
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Καταργήστε την εγκατάσταση του λογισμικού Belkin και να δούμε εάν η οποία διορθώνει αυτό ...
Θα του δώσω έναν πυροβολισμό για την ασύρματη πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Απλά Χτισμένο Νέο PC: Επανεκκίνηση και σωστή Τεύχος Επιλογή συσκευής εκκίνησης pcn00b Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 16 Νοέμβρη 2009 00:47
Οι οδηγοί πρέπει να πω ... επανεκκίνηση μετά την επανεκκίνηση. Ballnplaya Multimedia & Codecs 1 22η Μαΐου 2009 00:14
Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ένα laptop που δεν επανεκκίνηση ενός νέου δίσκου & XP πακέτο? nickynibbles Λειτουργικά συστήματα Windows 3 2η Φεβ 2009 09:15
Υπολογιστής δεν ξεκινά! PS Τεύχος; Κοκαλιάρης Θήκες & Τροφοδοτικά 2 13 Οκτ 2008 03:35
Νέο Τεύχος Υπολογιστών, βοήθεια παρακαλώ! Ethor043 Γενική Συζήτηση Hardware 2 4η Ιαν 2008 21:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.