manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Computer Reboot Problem

Reply

Thread Tools
Old 26 ožujak 2008, 08:48
Member Group

Default Computer Reboot Problem

Ok, nisam baš siguran ako je to primjereno forum, ali ne znam gdje drugdje bi to ići, pa slobodno ga premjestite ako postoji bolje mjesto.

I nedavno je izgrađena i radna površina, NVIDIA 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500 GB, 600 watt PS, a ja mogu dobiti bilo koje druge naočale vam je potrebno. Svi vozači dobili i nadopune su instalirani (uključujući OS obnove from Microsoft).

Našto JA čizma gore moj računalo, to mi je potrebno da crnoj podlozi i bijelim tekstom početak zaslon prikazuje brzinu memorije, itd., a čini mi pritisnite F1 za nastavak dizanja OS-u, ili ja mogu ući u BIOS. Graditi je dovršen krajem siječnja i primijetio sam da svako toliko puta sam ga uključiti (recimo svakih desetak ili manje), to dobiva na ovaj zaslon, a zatim brzo bljesak plavi ekran napuni tekst (ali ne dovoljno dugo da bi čitati ništa o tome), onda sam se ponovo pokreće.

Kada je početak gore opet, to je uglavnom u redu, a kada se OS opterećenja, prikazuje "Fatal Error - Računalo će biti potrebno ponovo pokrenuti - izvještaj?" tip poruka da ja mogu samo klik daleko i treba učiniti s (ili izvješća ako želim).

To svibanj isto tako biti poseban problem, ali otprilike koliko često, vozač ili softver za moje Belkin bežični USB adapter ne čini da učitati ili prikazati malo ikone u donjem desnom kutu ekrana. Jedan restart rješava ovaj problem 99% vremena. Možda je ovo samo problem s Belkin softver, ali sam shvaćen bih ga spomenuti jer su samo dva pitanja / simptomi Imam.

Ja sam još uvijek relativno nova na računalo buiding scenu i ispričavamo se ako su ova pitanja zajedničkog ili svibanj imati već spomenuli negdje drugdje sam propustila. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati jer to je frustrirajuće imati potpuno novi računalo koje mi daje kobne pogreške at random.

Joe
Old 26. ožujak 2008, 09:10
Donatorska Grupa

ono što si poduzeti mjere opreza pri izgradnji desktop? Također ste pokušali dizanje s xp disk i reinstalirati ili utočište Windows ili?
Old 26 ožujak 2008, 09:19
Member Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
ono što si poduzeti mjere opreza pri izgradnji desktop? Također ste pokušali dizanje s xp disk i reinstalirati ili utočište Windows ili?
Što mislite pod "mjere opreza"? I nisam ni pokušao od stvari koje ste spomenuli, jer činjenica da je on ne prije Windows sluga čini mi mislim da je to vjerojatno ne Windows odnose, ali mislim da sam mogao biti u krivu na toj pretpostavci.

To će ujedno biti jedan od glavnih bol ponovno učitati Windows ako će se riješiti svi od moj softver, dokumenata i spisa. Je li to slučaj?
Old 26 ožujak 2008, 09:22
Donatorska Grupa

mjere opreza značenje Jeste li nositi anti statični naramenice, obraditi Vaše komponente nježno, sami teren, bilo koji od gore prije nego graditi
Old 26 ožujak 2008, 09:29
Member Group

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
mjere opreza značenje Jeste li nositi anti statični naramenice, obraditi Vaše komponente nježno, sami teren, bilo koji od gore prije nego graditi
U tom slučaju, da.
Old 26. ožujak 2008, 09:34
Administrator Group

Deinstaliraj Belkin softver i vidjeti da li da to popravlja ...

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 ožujak 2008, 09:38
Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Deinstaliraj Belkin softver i vidjeti da li da to popravlja ...
Bolestan 'popuštanje Internet metak za bežični problem. Hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Samo izgradnje Novi PC: Ponovno podizanje sustava i uređaja za dizanje Odaberite Pravilno Issue pcn00b CPU, Matične ploče i RAM 1 16 studeni 2009 00:47
Vozači kažu da je potrebno ponovno podizanje sustava ... nakon ponovno podizanje sustava. Ballnplaya Multimedija i kodeci 1 22. svibanj 2009 00:14
Kako ponovno pokrenuti laptop bez diska i ponovno pokrenete novu XP Pack? nickynibbles Windows Operating Systems 3 2. veljača 2009 09:15
Računalo se ne pokreće! PS Problema? Mršava Cases & Power Supplies 2 13. listopad 2008 03:35
New Issue Computer, pomoć molim! Ethor043 General Hardware Chat 2 4. siječanj 2008 21:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.