Számítógép Újraindít kiadás Ok, nem vagyok egészen biztos benne, ha ez a megfelelő fórum, de nem tudom, hol máshol lenne menni, ezért úgy érzik, szabadon mozgatni, ha van egy jobb hely.
A közelmúltban épült egy asztalon Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, és én neked más szemüveg, amire szüksége van. Minden szállított vezetők és frissítések telepítése (beleértve az operációs rendszer frissítéseket a Microsoft).
Amikor boot up my computer, azt meg, hogy a fekete-fehér képernyőn látható szöveg indításkor memória sebesség, stb, és nyomjuk meg az F1 tesz nekem, hogy továbbra is indítható az operációs rendszer, illetve tudok belépni a BIOS-ban. A build-ben fejeződött be január végén és azt vettem észre, hogy minden oly sokszor fordulni, hogy az (mondjuk minden tíz vagy annál kevesebb), azt kapja, hogy ez a képernyő, majd gyorsan villog kék képernyő tele szöveget (de nem elég hosszú olvasott semmit rajta), majd magától újraindul.
Mikor indul újra, az általában jó, és ha az operációs rendszer betölti, de a "Végzetes hiba - Computer kellett újraindítani - Jelentés? típusú üzenet, amit csak kattintson el kell végezni, és a (jelezze, ha szeretné).
Azt is lehet külön kérdés, hanem gyakran a mozdonyvezetők, illetve a szoftverek én Belkin vezeték nélküli USB adapter nem látszik betölteni, vagy megjelenik a kis ikon a jobb alsó sarokban a képernyőn. Egy újraindítás megoldja ezt a kérdést 99%-a az időt. Talán ez csak egy kérdés a Belkin szoftvert, de gondoltam, amiben megemlítik, hogy hiszen ez az a két kérdés / tünetek Van.
Én még viszonylag új, a számítógéphez buiding jelenetet, és bocsánatot kérek, ha ezek a kérdések közös vagy már említett máshol Lekéstem. Any help appreciated lenne, mivel ez bosszantó, hogy egy új számítógépet, amely nekem végzetes hibák szúrópróbaszerűen.
Joe |