פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

המחשב הפעלה מחדש גליון

Reply

שרשרת כלים
Old 26 מרס 2008, 08:48
חבר קבוצת

Default המחשב הפעלה מחדש גליון

בסדר, אני לא בדיוק בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איפה עוד זה ילך, אז תרגיש חופשי להעביר את זה אם יש מקום טוב יותר.

לאחרונה הקים Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt נ.ב., ואני יכול להביא לך כל מה שאתה צריך מפרט אחר. כל מנהלי ההתקנים שסופקו ועדכונים הותקנו (כולל מערכת ההפעלה, עדכונים מאתר מיקרוסופט).

כשאני אתחול של המחשב שלי, לוקח אותי על רקע שחור ולבן טקסט ההפעלה המסך מראה מהירות זיכרון וכו ', וזה גורם לי הקש F1 כדי להמשיך אתחול מערכת ההפעלה, או אני יכול להזין את ה-BIOS. ה-build היה סיימה בסוף ינואר ואני כבר שם לב, כי כל כך הרבה פעמים אני פונה אותה (אומרים כל עשרות או פחות), הוא יקבל את זה המסך, אז במהירות הבזקים מסך כחול עם טקסט מלא (אבל לא מספיק זמן כדי לקרוא משהו על זה), ולאחר מכן מפעיל מחדש את עצמו.

מתי זה מתחיל שוב, זה בדרך כלל בסדר, וכאשר טוען את מערכת ההפעלה, הוא מציג "שגיאה חמורה - המחשב מחדש צריכה להיות - דוח?" סוג ההודעה שאני יכול פשוט ללחוץ מהמקום ולסיים עם (או אם אני רוצה לדווח).

היא גם עלולה להיות בעיה נפרדת, אבל לגבי תדירות, את מנהלי ההתקן או התוכנה שלי Belkin אלחוטית מתאם USB אינו נראה לטעון או להציג את הסמלים הקטנים של הפינה הימנית התחתונה של המסך. יחיד מחדש פותר את הבעיה של 99% מהזמן. אולי זו רק בעיה עם Belkin את התוכנה, אבל אני הבנתי את זה אני רוצה להזכיר שכן אלה הם רק שתי בעיות / תופעות אני נתקל.

אני עדיין חדש למדי על המחשב ועל buiding למקום מתנצל אם בעיות אלה נפוצים או כבר הזכיר במקום אחר התגעגעתי. כל עזרה תהיה ךיתורעה מאז זה מתסכל להיות החדש, כי המחשב נותן לי שגיאות החמור באקראי.

ג 'ו
Old 26 מרץ 2008, 09:10
קבוצת תורמים

מה עשה לך לנקוט באמצעי זהירות כאשר בונים את שולחן העבודה? כמו כן האם ניסית באתחול הדיסק מ XP ו-Windows או התקנה מחדש או לתקן?
Old 26 מרס 2008, 09:19
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kanoakavirus View Post
מה עשה לך לנקוט באמצעי זהירות כאשר בונים את שולחן העבודה? כמו כן האם ניסית באתחול הדיסק מ XP ו-Windows או התקנה מחדש או לתקן?
למה אתה מתכוון "זהירות"? ואני עדיין לא ניסיתי את אחד משני הדברים שציינת, כי העובדה שהיא עושה את זה לפני המגפיים של Windows עושה לי לחשוב שזה כנראה לא קשור-Windows, אבל אני מניח שאני יכול להיות לא בסדר, כי על ההנחה.

זה יהיה גם כאב גדול כדי לטעון מחדש את החלונות אם זה יהיה לסלק את כל התוכנות שלי, מסמכים וקבצים. האם זה מקרה?
Old 26 מרץ 2008, 09:22
קבוצת תורמים

זהירות כלומר האם ללבוש אנטי סטטי straps, לטפל בעדינות את הרכיבים, את האדמה, כל האמור לעיל לפני לבנות
Old 26 מרס 2008, 09:29
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kanoakavirus View Post
זהירות כלומר האם ללבוש אנטי סטטי straps, לטפל בעדינות את הרכיבים, את האדמה, כל האמור לעיל לפני לבנות
במקרה כזה, כן.
Old 26 מרס 2008, 09:34
מנהל קבוצת

הסר את התוכנה belkin ולראות אם זה פותר את זה ...

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 מרס 2008, 09:38
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
הסר את התוכנה belkin ולראות אם זה פותר את זה ...
אני אתן לו זריקה עבור האלחוטית הבעיה. תודה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.