![]() |
|
|
|||
|
|||
|
בסדר, אני לא בדיוק בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איפה עוד זה ילך, אז תרגיש חופשי להעביר את זה אם יש מקום טוב יותר.
לאחרונה הקים Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt נ.ב., ואני יכול להביא לך כל מה שאתה צריך מפרט אחר. כל מנהלי ההתקנים שסופקו ועדכונים הותקנו (כולל מערכת ההפעלה, עדכונים מאתר מיקרוסופט). כשאני אתחול של המחשב שלי, לוקח אותי על רקע שחור ולבן טקסט ההפעלה המסך מראה מהירות זיכרון וכו ', וזה גורם לי הקש F1 כדי להמשיך אתחול מערכת ההפעלה, או אני יכול להזין את ה-BIOS. ה-build היה סיימה בסוף ינואר ואני כבר שם לב, כי כל כך הרבה פעמים אני פונה אותה (אומרים כל עשרות או פחות), הוא יקבל את זה המסך, אז במהירות הבזקים מסך כחול עם טקסט מלא (אבל לא מספיק זמן כדי לקרוא משהו על זה), ולאחר מכן מפעיל מחדש את עצמו. מתי זה מתחיל שוב, זה בדרך כלל בסדר, וכאשר טוען את מערכת ההפעלה, הוא מציג "שגיאה חמורה - המחשב מחדש צריכה להיות - דוח?" סוג ההודעה שאני יכול פשוט ללחוץ מהמקום ולסיים עם (או אם אני רוצה לדווח). היא גם עלולה להיות בעיה נפרדת, אבל לגבי תדירות, את מנהלי ההתקן או התוכנה שלי Belkin אלחוטית מתאם USB אינו נראה לטעון או להציג את הסמלים הקטנים של הפינה הימנית התחתונה של המסך. יחיד מחדש פותר את הבעיה של 99% מהזמן. אולי זו רק בעיה עם Belkin את התוכנה, אבל אני הבנתי את זה אני רוצה להזכיר שכן אלה הם רק שתי בעיות / תופעות אני נתקל. אני עדיין חדש למדי על המחשב ועל buiding למקום מתנצל אם בעיות אלה נפוצים או כבר הזכיר במקום אחר התגעגעתי. כל עזרה תהיה ךיתורעה מאז זה מתסכל להיות החדש, כי המחשב נותן לי שגיאות החמור באקראי. ג 'ו |
|
|
|||
|
|||
|
מה עשה לך לנקוט באמצעי זהירות כאשר בונים את שולחן העבודה? כמו כן האם ניסית באתחול הדיסק מ XP ו-Windows או התקנה מחדש או לתקן?
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
זה יהיה גם כאב גדול כדי לטעון מחדש את החלונות אם זה יהיה לסלק את כל התוכנות שלי, מסמכים וקבצים. האם זה מקרה? |
|
|
|||
|
|||
|
זהירות כלומר האם ללבוש אנטי סטטי straps, לטפל בעדינות את הרכיבים, את האדמה, כל האמור לעיל לפני לבנות
|
|
|
|||
|
|||
|
במקרה כזה, כן.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הסר את התוכנה belkin ולראות אם זה פותר את זה ...
|
|||
|
|||
|
אני אתן לו זריקה עבור האלחוטית הבעיה. תודה.
|