![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš negaliu tiksliai pasakyti, ar tai tinkama vieta, tačiau aš nežinau, kur dar ji eiti, tai galite laisvai judėti, jei yra geresne vieta. Aš neseniai pastatytas Desktop, Nvidia 680i SLI, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, ir galiu jums kitas Specifikacijos jums reikia. Visi pateikti tvarkykles ir atnaujinimai buvo įdiegta (įskaitant OS atnaujinimus iš Microsoft). Kai aš įkrauti savo kompiuterį, jis mano, man juodas fonas ir baltos spalvos tekstas paleisties ekraną, kuriame atminties greitis ir tt, ir tai verčia mane paspauskite F1, kad ir toliau krautis OS, ar aš galiu įeiti į BIOS. Statyti buvo baigta sausio pabaigoje, ir aš pastebėjau, kad kas taip daug kartų man įjungti (ty kas dešimt ar mažiau), tai pasireiškia prie šio ekrano, tada greitai mirksi mėlyna ekranas užpildytas tekstas (bet ne pakankamai ilgai skaityti nieko apie tai), tada paleidžiamas pati. Kai jis vėl pradėjo veikti, tai paprastai bauda, kai OS apkrovai, jis rodo "Fatal Error - Kompiuteris reikėjo naujo - ataskaita?" tipo žinutę, kad galiu tik paspausti mygtuką ir būti padaryta (ar ataskaitą, jei noriu). Ji taip pat gali būti atskiras klausimas, bet apie taip dažnai, tvarkyklės ar programinė įranga mano Belkin Wireless USB adapter neatrodo apkrova ar rodyti mažai piktogramos apatiniame dešiniajame ekrano kampe. Vieną iš naujo išspręsti šią problemą 99% laiko. Galbūt tai tik su Belkin programinės įrangos klausimais, bet I figured I'd paminėti, nes jos yra tik du klausimus / simptomai Turiu. Aš dar gana nauja kompiuterio statyba scenos ir atsiprašome, jei šie klausimai yra bendri arba galėjo būti paminėtos kažkur kitur aš praleidau. Any help Būtume dėkingi, nes tai varginantis procesas turi visiškai naują kompiuterį, kad suteikia man mirtinų klaidų atsitiktinai. Joe |
|
| |||
| |||
| Kokių atsargumo priemonių Ar vartojate statant Desktop? Taip pat Jūs bandė paleisti iš XP diską ir arba įdiegti Windows arba remontas? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip pat bus svarbus skausmo Perkrauti Windows, jei ji bus atsikratyti visų savo programinę įrangą, dokumentus ir failus. Ar šiuo atveju? |
|
| |||
| |||
| atsargumo priemonių, kaip apibrėžta Ar nešiojate anti statinius dirželiai, tvarkyti savo komponentus švelniai, žemės sau, bet aukščiau, prieš statyti |
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju, taip. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinti BELKIN įranga ir pamatyti, jei nustato, kad ji ...
| |||
| |||
| I'll give it for bevielis problema fotografiją. Ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tiesiog pastatytas naujas PC: paleiskite kompiuterį ir pasirinkite Sukurti Boot Device numeris | pcn00b | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Lapkritis 16, 2009 00:47 |
| Vairuotojai sako, reikia perkrauti ... po perkrovimo. | Ballnplaya | Multimedia & Codecs | 1 | Gegužė 22, 2009 00:14 |
| Kaip paleisti nešiojamas be perkrovimo diskas ir naujas XP Pack? | nickynibbles | Windows "operacinės sistemos | 3 | 2 vasaris 2009 09:15 |
| Nepavyksta paleisti kompiuterį! PS numeris? | Liesas | Cases & Power Supplies | 2 | 13 spalis 2008 03:35 |
| Naujas kompiuteris numeris, pagalba, prašom! | Ethor043 | General Hardware Chat | 2 | 4 sausis 2008 21:23 |
| Temos įrankiai | |
| |