mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Computer Reboot Issue

Reply

Thread Tools
Old Marts 26, 2008, 08:48
Loceklis

Default Computer Reboot Issue

Ok, es neesmu pilnīgi pārliecināts, vai tas ir atbilstošs forums, bet es nezinu, kur citur tas būtu, lai justies brīvi pārvietoties, ja ir labāka vieta.

Es nesen uzbūvēta desktop, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, un es varu jums nekādas citas specs jums. Visi piegādā draiveri un atjauninājumi ir instalēti (tostarp OS atjauninājumus no Microsoft).

Kad es boot manu datoru, to ņem mani uz melna fona un baltu tekstu startēšanas ekrānā rāda atmiņas ātrums, utt, un tas padara mani nospiediet F1, lai turpinātu boot OS, vai es varu ievadīt BIOS. Veidot tika pabeigta janvāra beigās, un es esmu ievērojis, ka ik tik daudzas reizes es to ieslēgtu (teiksim, ik pēc divpadsmit vai mazāk), tā izpaužas uz šo ekrānu, tad ātri mirgo zils ekrāns piepildīta ar teksta (bet ne pietiekami ilgi, lai lasīt kaut ko par to), tad restartējas pati.

Kad tā sāk no jauna, tas parasti naudas sods, un, kad OS slodzēm, taču tiem piemīt "Fatal Error - Computer vajadzēja atsākt - Ziņojums?" Type message, ka es varu tikai klikšķa attālumā, un izdarīt ar (vai ziņojumu, ja es gribu).

Arī tas var būt atsevišķs jautājums, bet apmēram tikpat bieži, draiverus vai programmatūru manu Belkin bezvadu USB adapteris, šķiet, nav slodzes vai displeja maz ikonas labajā apakšējā stūrī uz ekrānu. Viens restart atrisina šo jautājumu, 99% laika. Varbūt tas ir tikai jautājums ar Belkin programmatūru, bet es sapratu man minēt, jo šie ir tikai divi jautājumi / simptomi, es nevaru.

Es esmu vēl diezgan jauns, lai dators buiding skatuves un atvainojamies, ja šie jautājumi ir kopīgi vai var būt minēti citur, es nokavēju. Any help būtu jāvērtē, jo tas ir apgrūtinoši, ir pilnīgi jauns dators, kas dod man fatālas kļūdas pēc nejaušības principa.

Joe
Old Marts 26, 2008, 09:10
Donors Group

Kādi piesardzības tu veikt, būvējot desktop? Arī jūs esat mēģinājuši booting no xp diska un vai nu pārinstalēt Windows, vai remonts?
Old Marts 26, 2008, 09:19
Loceklis

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Kādi piesardzības tu veikt, būvējot desktop? Arī jūs esat mēģinājuši booting no xp diska un vai nu pārinstalēt Windows, vai remonts?
Ko tu domā ar "drošības pasākumi"? Un man nav mēģinājuši vienu no lietām, kas minēti tādēļ, ka tas tiek darīts pirms Logi zābaki man liek domāt tas, iespējams, ne Windows saistīta, bet es domāju es varētu būt nepareizi uz šo pieņēmumu.

Tā arī būs lielas sāpes pārlādēt logu, ja tas būs atbrīvoties no visas manas programmas, dokumenti un faili. Vai šī lieta?
Old Marts 26, 2008, 09:22
Donors Group

piesardzības pasākumus, tādējādi jūs valkāt pret statisko siksnas, rokturi Jūsu sastāvdaļas maigi, zemes pats, kāds no iepriekš pirms būvēt
Old Marts 26, 2008, 09:29
Loceklis

Quote:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
piesardzības pasākumus, tādējādi jūs valkāt pret statisko siksnas, rokturi Jūsu sastāvdaļas maigi, zemes pats, kāds no iepriekš pirms būvēt
Šādā gadījumā, jā.
Old Marts 26, 2008, 09:34
Administrator Group

Atinstalēt BELKIN programmatūru un redzētu, ka labojumi ir ...

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Marts 26, 2008, 09:38
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Atinstalēt BELKIN programmatūru un redzētu, ka labojumi ir ...
I'll give it a shot par bezvadu problēmu. Pateicība.
Reply

Register

Bookmarks