Computer Reboot Issue Ok, es neesmu pilnīgi pārliecināts, vai tas ir atbilstošs forums, bet es nezinu, kur citur tas būtu, lai justies brīvi pārvietoties, ja ir labāka vieta.
Es nesen uzbūvēta desktop, Nvidia SLI 680i, Q6600, 2GB OCZ SLI, 8800GT, XP Pro, 500GB, 600 Watt PS, un es varu jums nekādas citas specs jums. Visi piegādā draiveri un atjauninājumi ir instalēti (tostarp OS atjauninājumus no Microsoft).
Kad es boot manu datoru, to ņem mani uz melna fona un baltu tekstu startēšanas ekrānā rāda atmiņas ātrums, utt, un tas padara mani nospiediet F1, lai turpinātu boot OS, vai es varu ievadīt BIOS. Veidot tika pabeigta janvāra beigās, un es esmu ievērojis, ka ik tik daudzas reizes es to ieslēgtu (teiksim, ik pēc divpadsmit vai mazāk), tā izpaužas uz šo ekrānu, tad ātri mirgo zils ekrāns piepildīta ar teksta (bet ne pietiekami ilgi, lai lasīt kaut ko par to), tad restartējas pati.
Kad tā sāk no jauna, tas parasti naudas sods, un, kad OS slodzēm, taču tiem piemīt "Fatal Error - Computer vajadzēja atsākt - Ziņojums?" Type message, ka es varu tikai klikšķa attālumā, un izdarīt ar (vai ziņojumu, ja es gribu).
Arī tas var būt atsevišķs jautājums, bet apmēram tikpat bieži, draiverus vai programmatūru manu Belkin bezvadu USB adapteris, šķiet, nav slodzes vai displeja maz ikonas labajā apakšējā stūrī uz ekrānu. Viens restart atrisina šo jautājumu, 99% laika. Varbūt tas ir tikai jautājums ar Belkin programmatūru, bet es sapratu man minēt, jo šie ir tikai divi jautājumi / simptomi, es nevaru.
Es esmu vēl diezgan jauns, lai dators buiding skatuves un atvainojamies, ja šie jautājumi ir kopīgi vai var būt minēti citur, es nokavēju. Any help būtu jāvērtē, jo tas ir apgrūtinoši, ir pilnīgi jauns dators, kas dod man fatālas kļūdas pēc nejaušības principa.
Joe |